skip to Main Content

BRIG Eagle RIBS

De boot met prestaties, snelheid en comfort. Geschikt voor de hele familie.

De Eagle is het absolute topproduct in zijn bootklasse. Het uitgebreide assortiment van BRIG helpt u bij het vinden van de perfecte rib.

Luxe Brig rib
BRIG Eagle 10

Met een lengte van 9,95 m en een breedte van 3,40 m is de BRIG…

Meer informatie
BRIG Eagle 1
BRIG Eagle 8

De BRIG Eagle 8 is met haar lengte van 7,98 m en breedte van 2,90…

Meer informatie
Brig Eagle
BRIG Eagle 6.7

De Eagle 6.7 is een waardige opvolger van de legendarische Eagle 650, die de laatste…

Meer informatie
BRIG Eagle 2
BRIG Eagle 6

De Eagle 6 laat weinig te wensen over op gebied van sportiviteit en elegantie. Het…

Meer informatie
BRIG Eagle 3
BRIG Eagle 5

De Eagle 5 uitermate geschikt voor iedereen die comfortabel en stijlvol wil varen. De Eagle…

Meer informatie
BRIG Eagle 4
BRIG Eagle 4

De Eagle 4 zet de nieuwe norm voor een compacte RIB: de boot combineert comfort,…

Meer informatie
BRIG Eagle 5
BRIG Eagle 3.5

De Eagle 3.5 is de kleinste boot in de Eagle serie. De boot biedt comfort,…

Meer informatie

BRIG Eagle staat voor luxe en comfort

BRIG staat bekend om de hoge kwaliteit boten die zij ontwerpen en produceren. De BRIG Eagle lijn bevat de meest luxe RIBS van de BRIG familie. Deze serie boten hebben een riant zonnedek en ruime slaapmogelijkheid. De boten zijn voorzien van alle benodigdheden voor het ultieme vakantiegevoel. Een Brig Eagle zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel het water op gaat en geven dat extra luxe gevoel mee. De boten beschikken over moderne prachtige design, de keuze van kleursamenstelling en materialen is daarbij groot. Ook zijn de opties zeer groot als het gaat om de uitrusting en apparatuur van de boot.

De voordelen van een BRIG Eagle

Een rib lijkt veel op een rubberboot, praktisch gezien is het ook een rubberboot. Echter is een rib een boot van rubber met een harde romp. De tubes van de rib zijn gevuld met lucht. De tubes worden gemaakt van verschillende materialen, zoals PVC, polyurethaan en neopreen. De romp is in de meeste gevallen gemaakt van polyester of aluminium. Het grootste voordeel van een rib is dat deze meer aan kunnen dan de normale rubberboten. Door de harde romp kunt u harder vragen en dus een grotere buitenboordmotor koppelen aan de boot. Daarnaast is de boot lichter dan een normale boot zonder lucht en is daarom sneller, verbruikt minder brandstof en is stabieler op het water.

Ook het zwaartekrachtpunt van de boot ligt bij een rib veel lager dan bij een traditionele boot. Door het lage zwaartekrachtpunt bokst een BRIG Eagle gemakkelijk op tegen ruige omstandigheden op het water.

Verschillende soorten en maten BRIG Ribs

De boten van BRIG komen in vele soorten en maten, er zijn 7 verschillende varianten van de Eagle. Met de BRIG Eagle 10 als vlaggenschipmodel van de producent. De boot is bijna 10 meter lang en heeft ruimte voor maar liefst 12 man. Of wilt u een maatje kleiner? Dan hebben wij de luxe Eagle 8. Met de lengte van 8 meter heeft de boot gemakkelijk ruimte voor het gezin. De Eagles zijn ook in kleine maten te koop, bijvoorbeeld de 3.5. De kleine boot is perfect om te reizen naar uw jacht of om te varen bij de baai.

RIBS met cabine

Brig Eagle ribs zijn ook te verkrijgen met cabine. De Eagle boten onderscheiden zich daarmee van andere RIBS. U kunt met een Eagle tochten van meerdere dagen maken en het ultieme vakantiegevoel op zee ervaren. Vaar van stad naar stad en geniet van prachtige tussenstops onderweg. Daarnaast zijn deze boten in staat om met hoge snelheid over het water te varen. Wie adrenaline met comfort en luxe wilt combineren kiest voor een BRIG Eagle.

Een Brig Eagle kopen bij Witsen Marine

Wilt u een Brig Eagle of een andere variant van Brig kopen? Laat ons dan helpen met uw aankoop. Wij hebben meerdere modellen en varianten van de Brig boten op voorraad en we helpen u dan maar al te graag om de juiste keuze te maken. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u bij het kiezen van de juiste boot. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken.

Back To Top