skip to Main Content

BRIG Falcon Tender

Bekijk al onze falcon Tenders van Brig

De Brig Falcon Tenders vormen een speciale familie van de veelgeprezen Falcon lijn. Brig Falcon Tenders zijn specifiek ontwikkeld om u het maximale genot te bieden tijdens pleziervaarten. Of het nu gaat om een ontspannen cruise of een sportieve vaart. Deze compacte RIBs bieden u alles wat u zoekt en meer. En omdat er veel verschillende varianten leverbaar zijn, zult u altijd een model vinden dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Bekijk al onze Brig Falcon Tenders. Klik op het model van uw keuze om meer specificaties te zien.

BRIG Falcon Tender 1
BRIG Falcon Tender 480

FALCON 480 is een betrouwbare partner voor uw reizen, of u nu gaat vissen of…

Meer informatie
BRIG Falcon Tender 2
BRIG Falcon Tender 420

De FALCON 420 is een betrouwbare partner, of u nu gaat vissen of gewoon rustig…

Meer informatie
Wat is een tender
BRIG Falcon Tender 380

FALCON 380 is ontworpen om de FALCON-lijn nog meer te verspreiden, zodat u de gewenste…

Meer informatie
BRIG Falcon Tender 3
BRIG Falcon Tender 360

De FALCON 360 is ondanks zijn afmetingen een handige en zeewaardige boot. Zoals de meeste…

Meer informatie
Tender boot
BRIG Falcon Tender 330

De BRIG Falcon ‘T’ serie tenderreeks is de best verkochte lichtgewicht tender rib met polyester…

Meer informatie
BRIG Falcon Tender 4
BRIG Falcon Tender 300

De Falcon 300 is opnieuw ontworpen met innovatieve ontwerpkenmerken, zoals de boegopstap met geïntegreerde verchroomde…

Meer informatie

Waarom kiezen voor Brig Falcon Tenders?

Met de Falcon lijn heeft Brig in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd, zoals de rider lijn. Krachtig, veelzijdig en uiterst kwalitatief in alle opzichten. De Brig Falcon Tenders bieden dezelfde kwaliteiten, maar zijn nog meer gericht op een (veelzijdige) pleziervaart. Deze compacte RIBs voelen zich overal thuis, laten zich prettig en eenvoudig besturen en combineren comfort en prestaties met stevigheid met daarbij een hoog afwerkingsniveau. Kortom: alles wat u zoekt in een RIB.

Brig Falcon Tender 300

Met een lengte van 2,90 meter is de Brig Falcon Tender de ideale RIB voor in kleinere wateren. Maar ook op grotere wateren staat deze boot zijn mannetje. Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt de Brig Falcon Tender 300 alle ruimte én onder andere een luxe console met zeer comfortabele zit.

Brig Falcon Tender 330

Dit model is de bestverkochte polyester RIB in Europa. Dat zegt eigenlijk al genoeg. De Brig Falcon Tender 330 is wellicht wel dé ultieme RIB voor gebruik tot vier personen.

Brig Falcon Tender 360

Alle Brig Falcon Tenders staan bekend om hun ruimte, ondanks hun compacte formaat. Met de Brig Falcon Tender 360 schaft u een boot aan die nog steeds over compacte afmetingen beschikt, maar desondanks plaats biedt aan vijf personen én die zeewaardig is. Een high end RIB in optima forma.

Brig Falcon Tender 380

De Brig Falcon Tender 380 is dé tender voor wie met het hele gezin of met vrienden wil kunnen varen. Desondanks behoudt deze RIB zijn compacte afmetingen. Daardoor blijft hij wendbaar, maar ook zeer krachtig dankzij en maximaal vermogen van 50pk. Deze tender combineert het beste van alle werelden.

Brig Falcon Tender 420

Met een lengte van 4,20 meter is de Brig Falcon Tender 420 een echte alleskunner. Ontspannen cruisen, lekker vissen of sportief varen: het is allemaal mogelijk. En dat in alle comfort met maar liefst 7 personen die comfortabel kunnen zitten.

Brig Falcon Tender 480

Met een capaciteit van maximaal 9 personen is de Brig Falcon Tender 480 ongekend ruim voor een tender met een lengte van nog geen 5 meter. Dit model combineert alle kenmerken van een RIB (stevigheid, excellente vaareigenschappen en prestaties) met het comfort en de luxe van een tender (fijne zitplaatsen, luxe afwerking). Hoe streng uw wensen en eisen ook zijn: dit model voldoet hier zonder enige twijfel aan.

Ontdek de mogelijkheden van de Brig Falcon Tenders

Brig Falcon Tenders zijn er niet alleen in veel verschillende uitvoeringen: u heeft ook diverse mogelijkheden tot personalisatie. Wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort kunt varen in uw ideale tender.

Back To Top