skip to Main Content

BRIG Navigator

Beter ontwerp

De Navigator lijn van Brig biedt u een veelzijdige modelreeks aan RIBs. De Brig Navigator stelt nooit teleur. Of u nu rustig langs de kust vaart, offshore gaat verkennen of wilt watersporten. Brig Navigator RIBs leveren krachtige prestaties en zijn een perfecte keuze voor zowel particulieren als professionele gebruikers. Kiezen voor een Navigator betekent kiezen voor kwaliteit. En voor excellente vaareigenschappen, want de stabiliteit van deze RIBs is veelgeprezen.

Brig navigator
BRIG Navigator 610

De Navigator 610 is ontworpen en gebouwd met het oog op avontuur. Een versterkte diepe V-romp,…

Meer informatie
BRIG Navigator 1
BRIG Navigator 570

De Navigator 570 is een ontwikkeling van de enorm succesvolle beproefde Falcon 570. Met behulp…

Meer informatie
Consoleboot vissen
BRIG Navigator 26

Met een lengte van 7,98 m en een breedte van 2,90 m is de BRIG…

Meer informatie

Zo luxe kan een RIB zijn

RIBs staan over het algemeen bekend als echte performance boten. Krachtig, snel, wendbaar en geschikt voor vrijwel elke situatie. Dat is met de RIBs in de Navigator lijn van Brig niet anders. Maar deze boten voegen daar nog heel wat aan toe. Met een Brig Navigator ontdekt u hoe luxe een RIB kan zijn. De vormgeving en afwerking zijn van bijzonder hoog niveau. Dat ziet u en dat voelt u.

Op alle gebieden net even een stapje verder

De Brig Navigator lijn gaat op alle gebieden net even een stapje verder. Dat geldt niet alleen voor de vormgeving en afwerking. Vooral ook aan functionaliteit en vaareigenschappen is veel aandacht besteed. Zo zijn alle boten uit de Navigator lijn voorzien van extra versteviging. Een extra versterkte en diepe V-romp en extra brede console zorgen voor de ultieme stevigheid die u zoekt wanneer u sneller vaart, of vaart in minder ideale omstandigheden. Dit model van BRIG is voor elke taak perfect uitgerust.

Dankzij het uitgekiende design en de extra stevige constructie is deze RIB buitengewoon stabiel. De Navigator lijn oogst dan ook zeer veel lof op het gebied van vaareigenschappen.

Altijd de perfecte Brig Navigator voor u

Bij Witsen Marine heeft u keuze uit drie verschillende modellen Navigators. Alle drie beschikken over dezelfde basiseigenschappen. Dankzij de verschillende formaten, karakters en kenmerken is er altijd een perfecte Navigator voor u.

Brig Navigator 570

De Brig Navigator 570 is een doorontwikkeling van de beproefde en veelgeprezen Falcon. Voor dit model heeft Brig de RIB op details verfijnd. Er is vooral gekeken naar de ideale set-up voor de watersporter. Zo vindt u onder andere een nieuw ontworpen spatbak met een grote watersport kluis aan de achterkant, met hier een zitbank eroverheen. Met vermogens tot 115 pk komt u met de Brig Navigator 570 nooit vermogen tekort.

Brig Navigator 610

De Brig Navigator 610 bewijst hoe comfort en prestaties hand in hand kunnen gaan. Deze RIB is ontworpen voor avontuur. Met niet alleen een extra sterke en stabiele constructie, maar ook met meer dan voldoende ruimte en zitcomfort voor alle opvarenden. Natuurlijk mag een krachtige motor (tot 150 pk) niet ontbreken.

Brig Navigator 26

De Brig Navigator 26 is het vlaggenschip van deze lijn. Dit model spot met haast alles wat u denkt dat mogelijk is. Ondanks een lengte van bijna 8 meter is de Brig Navigator 26 bijzonder wendbaar. Wat écht indruk maakt is de voor een RIB haas ongekende luxe aan boord. De standaarduitrusting van de Navigator 26 omvat o.a. hypalon ORCA® tubes, een waterski mast, een dubbele bestuurdersbank met achterzit en een elegant dashboard met schakelpaneel waarin de instrumenten naadloos kunnen worden geïntegreerd. Met vermogens tot maximaal 2x 200 pk behoort de Navigator 26 ook op het gebied van prestaties tot de top.

Veel mogelijkheden

Heeft u interesse in een van deze BRIG Ribs?? Neem dan contact met ons op. Bekijk het model van uw keuze om de mogelijkheden te ontdekken. Wij helpen u graag met het personaliseren van uw boot. Bekijk anders ook de luxueuze BRIG Eagles die wij aanbieden.

Back To Top