skip to Main Content

Capelli RIB samenstellen (customizen)

Capelli RIBS komen in zeer veel verschillende soorten, uitvoeringen en maten. In ons assortiment hebt u dus een zeer uitgebreide keuze en is de kans groot dat u een RIB vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet. Het is echter mogelijk dat u in ons model aanbod net niet het exemplaar kunt vinden waar u naar op zoek bent. Daarom kunt u bij ons uw eigen Capelli RIB samenstellen. Wie zijn of haar Capelli RIB wil customizen, krijgt hiervoor alle gelegenheid. Elke RIB is vrijwel volledig aan uw wensen aan te passen.

Uw persoonlijke Capelli RIB samenstellen

Een boot is meer dan slechts een pleziervaartuig. Het is een uiting van uw smaak en levensstijl. Wanneer u investeert in een boot, investeert u natuurlijk het liefst in een boot die op alle gebieden perfect bij u past. Wij bieden u deze mogelijkheid.

U hebt de keuze uit RIBs van alle typen en afmetingen. U kiest een boot die in de basis het beste overeenkomt met wat u zoekt. Vervolgens kunt u de boot stap voor stap aan uw wensen en eisen aanpassen. Hierbij gaat het uiteraard om elementaire zaken als de motor en de kleur. De mogelijkheden tot customizen van uw Capelli RIB gaan echter nog veel verder dan dat. Indeling, materiaalkeuze, afwerking: het is allemaal aan u.

Kies het juiste model

De eerste stap bedraagt het kiezen van het juiste model. U kunt kiezen uit de Tempest 38, Tempest 40, Tempest 44, BR 65, Tempest 1000 Open, Tempest 900 WA, Tempest 600 en Tempest 700. Vanzelfsprekend kunt u op onze modellenpagina alles lezen over de boten in kwestie.

Bepaal de kleuren

Het customizen van uw Capelli RIB begint na het kiezen van het basismodel met het bepalen van de kleuren. Dit begint bij het kiezen van de kleur van de tube, die in diverse kleuren leverbaar is. Vervolgens kiest u de kleur van de stootranden en de accentkleur op de banden. Terwijl u kiest, zal de configurator het resultaat laten zien op een realistisch model van uw boot.

Hierna kiest u de kleur van het dek, de romp, de handvatten aan de tube en de kleur van het logo (nomenclature).

Riante keuze qua bekleding

Met wat voor bekleding wilt u uw Capelli RIB samenstellen? Hierbij hebt u de keuze uit meer dan tien verschillende kleuren en kleurencombinatie. Ook ziet u een duidelijk voorbeeld van de textuur van de door u gekozen stof.

Open of overdekt?

Een zeer belangrijke keuze bij het customizen van uw Capelli RIB is of u een overkapping plaatst en zo ja: wat voor soort? U hebt diverse keuzemogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping over de cockpit, een heerlijk zonnescherm over het achterdek, of een combinatie van beide? Ook kunt u aangeven of uw boot een rollbar moet hebben.

De houtsoort die bij u past

Uw persoonlijke Capelli RIB samenstellen, betekent ook echt op bijna alle gebieden customizen. Zo hebt u de keuze uit diverse prachtige soorten en kleuren teakhout voor een stijlvolle afwerking van uw boot. U kunt kiezen uit meerdere tinten met een moderne of licht verweerde look.

Bijzonder veel opties

Elk model heeft een riante standaarduitrusting. Ontbreekt het u derhalve nog aan iets? Dan kunt u de door u gewenste opties bijbestellen. U hebt keuze uit zaken als een douche, radio systeem, stuurbekrachtiging, toilet, diverse soorten tanks, tafels en nog veel meer.

Hulp bij uw capelli op maat?

Hebt u uw persoonlijke RIB geconfigureerd, dan kunt u uw instellingen opslaan en de door u samengestelde boot verzenden. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om uw wensen door te spreken.

Hebt u ergens in het proces vragen, wilt u extra informatie of hulp bij het samenstellen van uw unieke Capelli RIB? Neem dan vooral contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top