skip to Main Content

Capelli Fishing Line

Capelli Fishing Line
De Capelli Fishing Line boten zijn volledig toegewijd aan de viswereld. Deze categorie bestaat uit de boten Apnea 51, Apnea 70, Tempest 625 Fishing en Tempest 700 Fishing. De getallen achter de naam van de Tempest modellen corresponderen met de lengte van de boot in centimeters. Voor de liefhebbers van speervissen en freediving. De Fishing modellen bevatten alle voorzieningen die een sportvisser wenst. Bekijk de boten hieronder:

Capelli Fishing Line 1

Capelli Tempest 700 Fishing

Lengte 6,92 mt Breedte 2,85 mt Tubediameter 0,60 m max Drooggewicht ca. 830 kg Aantal…

Meer informatie
Capelli Fishing Line 2

Capelli Tempest 625 Fishing

Lengte 6,25 mt Breedte 2,65 mt Tubediameter 0,56 m max Drooggewicht ca. 550 kg Aantal…

Meer informatie
Capelli Fishing Line 3

Capelli Apnea 51

Lengte 5,10 mt Breedte 2,33 mt Tubediameter 0,53 m max Drooggewicht ca. 450 kg Aantal…

Meer informatie
Capelli Fishing Line 4

Capelli Apnea 70

Lengte 6,92 mt Breedte 2,85 mt Tubediameter 0,60 m max Drooggewicht ca. 830 kg Aantal…

Meer informatie

Bent u een fanatieke sportvisser en op zoek naar de juiste boot?

De Capelli Fishing Line boten zijn uiterst geschikt voor de fanatieke visser. Deze boten zijn gebouwd voor het vissen op rivieren, plassen en open water. De Fishing line boten hebben meerdere hengelhouders met handvat. De boten zijn uit te breiden met meerdere opties zoals bijvoorbeeld een Igloo koelbox, ladder, een Livewell-doos en nog veel meer. Verder zijn de boten voorzien van een stuurconsole met leunpaal.

Bent u op zoek naar een boot voor freediving?

Bij freediving is een sport die uit verschillende disciplines bestaat en over het algemeen in dieper buitenwater wordt beoefend. De Apnea boten zijn speciaal ingericht voor freedivers. Deze boten zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen zodat u veilig kunt freediven.

Bent u op zoek naar een boot voor speervissen?

De Apnea boten zijn van alle gemakken voorzien voor speervissers. Zo hebben de boten speciale geweer vakken waar u uw speervis geweer veilig kunt opbergen. Daarnaast hebben deze boten de optie om een Igloo-koelbox toe te voegen zodat uw vers gevangen vis gekoeld blijft.

Welke boot past bij uw wensen?

Wij helpen u graag bij het adviseren over de boot die bij uw wensen past. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u bij het zoeken van een boot die aan alle wensen voldoet.

Back To Top