skip to Main Content

Capelli Luxury Line

De Capelli Luxury Line zijn de meest exclusieve RIBs van Capelli. Deze luxe RIBS zijn voorzien van krachtige Yamaha buitenboordmotoren, hoogstaande afwerking en zijn robuust. De boten zijn vervaardigd uit de beste materialen en moeten strenge kwaliteitscontroles doorstaan. Er wordt door Capelli niks aan het toeval overgelaten. Onder de Luxury Line vallen de T50, T44, T40 en de T38. Bekijk de boten hieronder.

Capelli Luxury Line 1

Capelli Tempest T50

Deze Capelli Tempest T50 is de nieuwste aanwinst in de Capelli familie. De Tempest 50…

Meer informatie
Capelli Luxury Line 2

Capelli Tempest T44

Dit vlaggenschip, de Capelli Tempest 44 Cabin, is van alle luxe voorzien. Zo vindt u…

Meer informatie
Capelli Luxury Line 3

Capelli Tempest T40

Capelli heeft wederom weer een prachtige RIB gelanceerd: de Tempest T40! De T40 is één…

Meer informatie
Capelli Luxury Line 4

Capelli Tempest T38

Capelli heeft wederom weer een prachtige RIB gelanceerd: de T38! Een luxe  RIB waarbij het…

Meer informatie

Een boot met luxe uitstraling

Capelli staat bekend om de hoge kwaliteit boten die zij ontwerpen en produceren. De boten worden gemaakt in Italië met alle bijbehorende luxe en allure. Deze serie boten hebben een riant zonnedek, mooie buitenkeuken en ruime slaapmogelijkheid. De boten zijn voorzien van alle benodigdheden voor het ultieme vakantiegevoel.

Italiaanse top kwaliteit

Capelli laat niks aan het toeval over. De materialen die gebruikt worden zijn uiterst zorgvuldig gekozen en getest. Combineer dit met de jarenlange ervaring op het gebied van planning en design en er ontstaat een boot die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast wordt elk onderdeel uitvoerig getest, bij sommige onderdelen zelfs meerdere keren. De boten worden in perfecte staat aan de klant geleverd.

Een capelli boot samenstellen

De Capelli boten zijn geheel naar wens samen te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast het samenstellen van de functionaliteiten die u wenst dat de boot heeft, zijn er ook zo’n 500 kleursamenstellingen te bedenken. Bekijk de mogelijkheden online!

Back To Top