skip to Main Content

Capelli Work Line

Capelli is een leidende italiaanse fabrikant van luxe RIBs. De boten staan erom bekend een hoge kwaliteit te hebben met een feilloze afwerking en italiaanse uitstraling. De Capelli Work Line is ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van de professionele wereld. Het zijn uiterst krachtige RIBS met hoge vermogens, extra robuuste ontwerpen en toch alle comfort die je van een luxe RIB gewend bent. Dit maakt het zeer veelzijdige boten en is voor de veeleisende gebruiker die maximale controle, prestaties en vaareigenschappen wenst de ideale boten. Daarnaast lever je bij deze boten niks in op comfort. Dat maakt de boten ook ideaal voor allerlei soorten watersporten. Bekijk de modellen hieronder!

Capelli Work Line 1

Capelli Tempest 900

De Capelli Tempest 900 is het grootste model in het assortiment van de Work line.…

Meer informatie
Capelli Work Line 2

Capelli Tempest 750

De Tempest 750 WORK is in een nieuw jasje stoken en vervangt hiermee het oude…

Meer informatie
Capelli Tempest 700

Capelli Tempest 700

De Capelli Tempest 700.

Meer informatie
Capelli Tempest 625

Capelli Tempest 625

De Capelli Tempest 625.

Meer informatie
Capelli Tempest 560

Capelli Tempest 560

De Capelli Tempest 560.

Meer informatie
Capelli Tempest 500

Capelli Tempest 500

De Capelli Tempest 500.

Meer informatie
Capelli Tempest 430

Capelli Tempest 430

De Capelli Tempest 430!

Meer informatie

Maximale controle zonder in te leveren op comfort.

De Work Line Rib’s van Capelli zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren, maar ook om te genieten. De RIB’s hebben een sportief design die gecombineerd met een Yamaha buitenboordmotor voor maximaal vaarplezier zorgt. Deze combinatie maken de Work Line boten geschikt om verschillende watersporten te beoefenen. Iedere boot heeft zijn eigen extra opties voor bijvoorbeeld jockey’s, RVS rek voor duikflessen en nog veel meer! Bekijk per boot naar de mogelijkheden of vraag het een van onze collega’s.

Watersport

De boten in de Work Line zijn uiterst geschikt voor watersporten. Wie op zoek is naar een multifunctionele boot voor diverse watersporten hoeft niet verder te kijken. De Work Line boten hebben een zeer sportief en wendbaar ontwerp voor de snelle vaarders. Maar ook zijn deze boten uiterst geschikt voor duikexcursies of een dagje weg.

Neem contact op voor vragen en advies

De mogelijkheden binnen de Capelli Work Line zijn eindeloos. We helpen u graag met het kiezen van een boot die bij uw wensen past. Neem gerust contact met ons op voor vragen of advies.

Back To Top