skip to Main Content

Capelli Easy Line

De Capelli Easy Line bestaat uit de Tempest 425, Tempest 505, Tempest 570 en Tempest 625. De getallen achter de naam corresponderen met de lengte van de boot in millimeters. Deze fraaie, compacte luxe RIBS bieden u het beste op het gebied van luxe, comfort en prestaties.

Capelli Easy Line 1

Capelli Tempest 425

No-nonsense is het sleutelwoord voor deze RIB. Toch is dit model standaard compleet uitgerust met…

Meer informatie
Varen in de winter

Capelli Tempest 505

Efficiëntie, functionaliteit, maar ook comfort staan hoog in het vaandel bij deze stoere RIB. Dit…

Meer informatie
Capelli Tempest 570

Capelli Tempest 570

De Tempest 570 Easy is een recent model dat zich kenmerkt door een brede achterbank…

Meer informatie
Capelli Easy Line 2

Capelli Tempest 625

Lengte 6,25 mt.Breedte 2,65 mt.Tubediameter 0,56 mt.Gewicht 550 KgAantal personen 14Max vermogen 175 PKCertificaat CTube…

Meer informatie

De Capelli Easy Line
De Capelli Easy Line bestaat uit de Tempest 425, Tempest 505, Tempest 570 en Tempest 625. De getallen achter de naam corresponderen met de lengte van de boot in centimeters. Deze fraaie, compacte luxe RIBS bieden u het beste op het gebied van luxe, comfort en prestaties. Bekijk Capelli Easy Line hieronder.

Een compacte RIB met stuurconsole

De Capelli Easy Line boten zijn standaard uitgerust met een stuur en zitconsole. Hierdoor zijn de boten gemakkelijk te besturen. De Capelli boten hebben efficiëntie, functionaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Ze zien uitgerust met vele ruime opbergruimtes en comfortabele zitplaatsen voor de hele familie of passagiers. Dit maakt het ideale boten voor een dag vaarplezier. U kunt zich met deze boot van haven naar haven vervoeren of gebruiken als tender. Een ding is zeker, de boten staan garant voor een geslaagde dag op het water!

Perfect te combineren met een Yamaha buitenboordmotor

De Capelli Easy Line boten zijn leverbaar met verschillende motoren van Yamaha. De boten hebben een maximaal vermogen die per boot verschillend zijn. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze adviseurs.

De perfecte familieboot voor een dagje varen

De Capelli Easy Line boten zijn ideaal voor een dagje varen met de familie. De boten zijn ruim opgezet en hebben genoeg zitgedeeltes voor de hele familie. Daarnaast lenen deze boten zich ook voor een tussenstop op een rivier of meer om even te zwemmen. Ook kunt u aanmeren bij een van de vele eilandjes voor een picknick. Deze boten kennen een lengte van 4,20 meter tot 6,25 meter. Bekijk per boot de afmetingen, uitrusting en accessoires.

Back To Top