skip to Main Content

Damco rubber trailers

Witsen Marine levert al jaren Damco rubber trailers. De trailers van Damco zijn volblad termisch verzinkt en gaan jaren mee. Rubberboot trailers zijn een handig vervoer middel om uw rubberboot veilig van A naar B te vervoeren. Rubberboten zijn er in verschillende maten en zo zijn de trailers dat ook.

Damco rubber trailer 1
Damco D-400 NK Rubberboot trailer

Al onze ongeremde trailers zijn om te bouwen tot rubberboot trailer. Geheel volbad thermisch verzinkt…

Meer informatie
Damco rubber trailer 2
Damco D-750 NK

Niet kantelbaar Geheel volbad thermisch verzinkt Afneembare verlichting 4 Kielrollen 2 verstelbare kimrolsets 2 verstelbare…

Meer informatie
Damco rubber trailer 3
Damco D-500 NK

Trailerlengte 440 cm Trailerbreedte 160 cm Banden maat 155 x 13" Draagvermogen 375 kg Ledig…

Meer informatie

Over Damco rubberboot trailer

Damco rubber trailer zijn anders dan de geremde en ongeremde boottrailers. Doordat de bodem van een rubberboot anders is dan een polyester of RIB boot trailer. De bodem van een rubberboot is namelijk minder diep. Doordat de rubberboot minder diep is ligt de boot anders op de trailer. Een trailer voor een rubberboot heeft de rollen aan de zijkant zitten. De tubes worden aan de zijkant dan extra ondersteund. Onze adviseurs adviseren u graag welke trailer naadloos aansluit bij uw vaartuig. Daarnaast stellen wij de trailer op de juiste manier af.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment Damco trailers of neem contact op met een van onze adviseurs.

Welke trailer heb ik nodig?

Net zoals er veel verschillende boten zijn, zijn er diverse boottrailers. Welke Damco trailer voor u geschikt is, hangt dan ook af van uw boot. Daarbij zijn het type, gewicht, de lengte en de breedte de meest belangrijke variabelen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste trailer voor uw boot.

Hoe stel ik mijn trailer af?

Het afstellen van een trailer is een erg belangrijk. Het draait namelijk om veiligheid op de weg. Bij het afstellen van een trailer dien je rekening te houden met variabelen als gewicht, kogeldruk, balans en grootte van uw boot. Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van het afstellen van een trailer. Bij aanschaf van een trailer stellen wij deze naar de specificaties van uw boot af.

COC verklaring Damco trailers.

Onze ongeremde Damco trailers worden met een COC verklaring geleverd. COC staat voor ‘Certificat of Conformity’, ook wel een Certificaat van Overeenkomst genoemd. Simpel gezegd is dit het geboortebewijs van uw boottrailer. Hiermee voldoet uw trailer aan de gestelde toelatingseisen.

Back To Top