FIART P54

Fiart logo

Discover the FIART P54

Price on request

Ontdek de ultieme expressie van luxe en vakmanschap met de Fiart P54 - een meesterwerk van Italiaans design en technische perfectie. Als een van de meest opvallende modellen in de Fiart Mare-collectie, belichaamt de P54 het summum van elegantie, prestaties en comfort. Bij Witsen Marine, de exclusieve importeur voor de Benelux, zijn we verheugd om deze buitengewone jacht naar u te brengen.

De Fiart P54 is een juweel op het water, met een gestroomlijnd exterieur dat pure klasse uitstraalt. Elk detail is met zorg ontworpen en vervaardigd om een tijdloze schoonheid te creëren. Van de strakke lijnen tot de vloeiende bochten, elke vorm getuigt van het artistieke meesterschap van de Italiaanse scheepsbouwers. Het resultaat is een visueel spektakel dat bewondering oproept bij elke blik.

Stap aan boord van de Fiart P54 en betreed een wereld van weelderige verfijning. Het interieur is een oase van comfort en luxe, waar hoogwaardige materialen en met de hand vervaardigde details samenkomen. De ruime salon biedt een uitnodigende en elegante sfeer, perfect voor ontspanning en entertainment. De combinatie van zorgvuldig geselecteerd houtwerk, prachtige stoffering en state-of-the-art technologie creëert een ambiance die uw zintuigen zal verwennen.

Dit jacht biedt niet alleen een visueel genot, maar ook een uitzonderlijke vaarervaring. Met krachtige motoren en geavanceerde technologieën is de Fiart P54 ontworpen om de hoogste prestaties te leveren. De romp is geoptimaliseerd voor snelheid en stabiliteit, waardoor u met vertrouwen kunt genieten van het plezier van varen. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke excursies of ontspannen cruises, de Fiart P54 biedt een soepele en comfortabele vaarervaring.

Deze jacht is ontworpen met het oog op uw comfort en gemak. Het ruime dek biedt voldoende zit- en ligruimte, ideaal om te genieten van de zon en het panoramische uitzicht op zee. Een goed uitgeruste buitenkeuken zorgt ervoor dat u uw gasten kunt trakteren op culinaire hoogstandjes terwijl u geniet van de prachtige omgeving. Of u nu ontspant op het dek of dineert in de buitenlounge, de Fiart P54 creëert de perfecte setting voor onvergetelijke momenten.

Met de Fiart P54 ervaart u de ultieme combinatie van luxe, prestaties en vakmanschap. Witsen Marine is er trots op om dit buitengewone jacht aan te bieden aan veeleisende watersportliefhebbers in de Benelux. Stap aan boord en ervaar de weergaloze allure en betoverende schoonheid van de Fiart P54, een jacht dat de grenzen van perfectie op het water verlegt.

Show more

Look at the FIART P54

Specifications FIART P54

General

Length
16.65 m
Width
5.10 m
Draft
1.00 m
Designer
Fiart
Shipyard
Fiart
CE-category
B
CE max weight
20,000 kg
Passenger capacity
14
Draught
100 cm
Steering system
Wheel
Position steering system
Outside

Accommodation

Berths
fixed: 3
Type interior
Classic, warm
Download brochure