skip to Main Content

Grand Drive 600

De Grand Drive 600 is een revolutionair nieuw model Grand boot. Het is de eerste in de nieuwe serie Drive boten. Grand creëert met deze serie een compleet nieuwe stijl, geïnspireerd door snelheid, dynamiek en haar klanten. De Grand Drive 600 serie is werkelijk een frisse wind op gebied van prestaties en bruikbaarheid. Dit komt enerzijds door de inhoud en het design, en anderzijds door de hoge mate van aanpasbaarheid. De serie is zeer modulair en is daardoor in staat te voldoen aan de wensen van een erg breed publiek. Bekijk de Grand Drive 600 Active- en Lux hieronder!

Grand Drive 600
Drive 600 Active

De GRAND DRIVE 600-serie legt de lat voor elke RIB-liefhebber. Duik in de verbazingwekkende prestaties…

Meer informatie
Drive 600
Drive 600 Lux

De Drive 600 is een revolutionair nieuw model voor GRAND - als eerste in zijn…

Meer informatie

Grand Drive 600 – Esthetische look

De Grand Drive 600 serie legt de lat hoog in de wereld van RIB boten. Met verbazingwekkende prestaties en wendbaarheid brengt de nieuwe Grand Drive 600 serie een volledige balans tussen stabiliteit, bruikbaarheid en comfort. Daarnaast is de serie op esthetisch gebied ook nog eens zeer fijn om naar te kijken.

Grand heeft met de Drive 600 serie wederom een verfrissende lijn gecreëerd, dit heeft de serie grotendeels te danken aan een dynamisch sportontwerp. Het ontwerp in combinatie met de functionaliteit van de Grand Drive 600 boten is wat de serie zo geschikt maakt voor sensatiezoekende watersport liefhebbers. De Grand Drive 600 is speciaal ontworpen voor de mensen die op zoek zijn naar een futuristische en geavanceerde look. En dankzij het modulaire aspect van de serie is het pakket extreem veelzijdig en eenvoudig te gebruiken.

Grand Drive 600 – Motorvermogen

De Grand Drive 600 serie kan een motorvermogen aan van max. 150 PK. Dat is met een gewicht van net geen 600 kg ruim voldoende om top prestaties te leveren. Het ingebouwde brandstofsysteem met 140 liter tank zorgt er bovendien voor dat u uren plezier kunt beleven, zonder terug naar land te moeten gaan om bij te tanken.

Welke motor(en) u er achter hangt, is volledig aan u. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze motoren pagina.

Neem contact op voor vragen en advies

U kiest natuurlijk het liefst een Grand Drive 600 boot die aan al uw wensen voldoet. Wij helpen u daarom graag met het vinden van de juiste Grand boot. Stelt u liever zelf een Grand Drive 600 boot samen? Dat kan natuurlijk ook! Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back To Top