skip to Main Content

Pioner boten

Pioner is een van de grootste bootmerken van Noorwegen. De boten staan bekend om hun kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De boten zijn gemaakt van polyethyleen kunststof, een zeer sterk maar licht materiaal. Daarnaast staan ze bekend om hun scherp gevormde romp. Hierdoor planeren en manoeuvreren ze eenvoudig. Pioner biedt een breed scala aan modellen in diverse segmenten voor vrijwel alle vormen van pleziervaart.

Pioner boten 1
Pioner Viking

De Pioner Viking is ontworpen door Helge Duus en is veelvuldig getest. Door het gemakkelijk…

Meer informatie
Pioner Multi boot
Pioner Multi

De Pioner Multi heeft alles wat een veelzijdige boot moet hebben. Toen de ontwerper Eivind…

Meer informatie
Pioner boten 2
Pioner 14 Active

De Pioner 14 Active is een no- nonsense boot met een traditioneel design waarbij functie…

Meer informatie
Pioner boten 3
Pioner 12

De Pioner 12 is door haar stabiliteit perfect voor iedere visser. In de afsluitbare, waterdichte…

Meer informatie
Pioner boten 4
Pioner 8 Mini

De Pioner 8 Mini is een van de stevigste boten in haar klasse. Deze lichte…

Meer informatie

Voor wie zijn Pioner boten geschikt?

Pioner boten zijn gemaakt voor meerdere doeleinden, maar bovenal zijn het familie boten. De meeste modellen zijn ontworpen voor pleziervaart en kunnen voor bijna alles ingezet worden. Het ontwerp van de boten maakt ze stabiel en veilig. Ze hebben een dubbelwandig ontwerp dat zorgt voor drijfvermogen en veiligheid. Gaat u vissen, eilandhoppen of waterskiën? Een Pioner boot vervoerd uw familie, vrienden, huisdieren en bagage veilig. De boten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen. Of u nu op zoek bent naar een kleine boot voor uw kinderen of een boot voor het hele gezin, Pioner biedt een ruime keuze.

Naast recreatief gebruik, worden de boten ook op professioneel gebied ingezet. Onder meer de Duitse reddingsteams, Britse politiediensten, Franse brandweerdiensten en de Noorse kustwacht maken gebruik van Pioner boten. Het grote laadvermogen en de met schuim gevulde boogdeur maakt de boten populair onder professioneel gebruik. Daarnaast zijn de boten praktisch, nuttig, efficiënt en robuust.

Pioner Multi boot
Pioner 14 Active boot

Pioner boten: Sterk en mileuvriendelijk

De boten zijn vervaardigd uit rotatiegegoten polyethyleen, een zeer robuust materiaal. De boten zijn in één stuk gegoten en zijn bestand tegen schokken, stoten, temperatuurschommelingen en zonlicht. Een stootje tegen de wal is doorgaans geen probleem. Een tweede voordeel van polyethyleen kunststof is dat het een zeer licht materiaal is. Combineer de eigenschappen van het materiaal met de vorm van een Pioner boot en het resultaat is een zeer wendbare boot.

De huidige modellen van Pioner zijn gemaakt van Polyethyleen, wat 100% recyclebaar is. Pioner geeft aan dat het hele productieproces wordt beheerst door strikte procedures en een ISO-gecertificeerd kwaliteits- en milieumanagementsysteem. In combinatie met de technische expertise van het personeel garandeert dit de hoogste bouwkwaliteit voor uw Pioner-boot. Daarnaast worden alle overtollige materialen bij de productie van boten hergebruikt in andere materialen. Zodoende is Pioner een milieuvriendelijke keuze!

Voordelig in onderhoud

Pioner boten zijn vervaardig uit Polyethyleen kunststof met Uv-stabilisatoren. Het voordeel van stabilisatoren is dat het voorkomt dat de kleur vervaagt en het materiaal na verloop van tijd achteruit gaat. Zo kunt u jarenlang genieten van de uitstraling van een Pioner boot zonder veel onderhoud te hoeven plegen. Echter moet er, zoals bij iedere boot, ook bij een Pioner boot de gebruikelijke periodieke onderhoud plaatsvinden. Mocht de boot beschadigen dan leent dit materiaal zich ervoor om gemakkelijk gerepareerd te worden.

Bekijk de modellen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Pioner boten? U kunt alle modellen die wij verkopen bekijken op de website. Hebt u vragen? Stel deze dan gerust. Wij helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij laten u met plezier meer zien van onze boten en kunnen u ook helpen met het vinden en configureren van uw ideale model.

Back To Top