skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Een handige werkboot voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Leverbaar met handgestuurde motor of stuurconsole.

Wiegmans bouwt aluminium boten voor water(sport)liefhebbers van alle leeftijden. De DOCK 480 STEEL is de kleinste van de ‘volwassen’ modellen DOCKS. Een serieuze vlet met een lengte van bijna 5 meter, geschikt voor bijvoorbeeld volwassen personen die voor het eerst een DOCK STEEL kopen. Dit vierpersoonsmodel is te kenmerken als een handige werkboot, die zowel professioneel als hobbymatig kan worden ingezet. Ze worden al gebruikt voor kade-inspecties, rioolonderhoud, als zandzuigers, maar ook in de visserij.

Vraagprijs 12.800,00

Technische specificaties

Lengte 4,80 mt
Breedte 1,96 mt
Diepgang 0.24 m
Gewicht 475 kg
Doorvaarthoogte 0.98
Max vermogen MAX 60 PK
CE Categorie: D
Vraagprijs 12.800,00
Dock 480 Steel 7
Dock 480 Steel 7
Luxe RIBs Kopen

Standaarduitrusting

De DOCK 480 STEEL is leverbaar in twee versies. De ene is standaard uitgevoerd met een handgestuurde motor en is voorzien van een comfortabele zitpositie op een draaibare en volledig verstelbare stoel naast de stuurknuppel. Die opstelling staat garant voor een enorm vloeroppervlak, die een zee aan ruimte biedt. Daardoor is deze versie ideaal om mensen en materialen van A naar B over te varen. De andere uitvoering heeft standaard een stuurconsole. Achter dit console staat een soortgelijke stoel, die veel zitcomfort biedt en de juiste zithoogte, waardoor de vlet makkelijk en precies te besturen is. Deze opstelling geeft de boot een robuuste uitstraling.

Prestaties

De handbediende versie kan worden voorzien van motoren tot 40 pk. Hiervoor is gekozen in verband met de veiligheid van de bestuurder.

Achter de versie met stuurconsole kunnen motoren van maximaal 60 pk. Dit maakt de boot multifunctioneel voor alle professionele en recreatieve doeleinden, waaronder ook watersport.

De DOCK 480 STEEL heeft een V-bodem, die een enorme stabiliteit waarborgt. De vloer van de vlet ligt hoog boven het water, zodat je niet snel water binnenkrijgt. Ook opspattend buiswater krijgt geen kans, want dat wordt afgevangen door de standaard spray rail.

Back To Top