skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

De ideale visboot, maar ook zeer geschikt voor zowel vervoer van personen als watersporten en pleziervaart.

De DOCK 500 STEEL is de ideale visboot, die zich op zijn beurt als een vis in het water voelt op binnenwateren. De lage zijkant verschaft visliefhebbers makkelijk toegankelijkheid tot het water. Net als de vissport zelf is deze boot geliefd bij alle leeftijden. Maar behalve voor vissen is de DOCK 500 STEEL ook zeer geschikt voor werkdoeleinden (het vervoer van personen en materieel) en recreatie (watersporten en pleziervaart). Deze compacte boot maakt tochtjes voor groepen tot vier personen mogelijk.

Technische specificaties

Lengte 5,00 mt
Breedte 2,20 mt
Diepgang 0.25 m
Gewicht 270 kg
Doorvaarthoogte 0.64
Max vermogen MAX 40 PK
CE Categorie: C
Dock 500 Steel 2
Dock 500 Steel 2
Luxe RIBs Kopen

Standaarduitrusting

Om hun praktische toepasbaarheid zo min mogelijk te belemmeren, zijn DOCK’s spaarzaam uitgevoerd. Maar uiteraard zijn de boten door interessante opties te personaliseren. Zoals door het plaatsen van in hoogte verstelbare visstoelen op zowel het voor- als achterdek of een achterbank met rugleuning. Ook kan gekozen worden voor een aluminium stuurconsole met grijpreling rondom en interne bergruimte, of een zware, massief rubberen stootlijst aan de zijkanten van de boot.

Prestaties

Door de plaatsing van een buitenboordmotor met handknuppel is de boot makkelijk te bedienen en blijft de binnenruimte volledig vrij. De DOCK 500 STEEL kan worden geleverd met motoren tot een maximaal vermogen van 40 pk. Daarmee kan een topsnelheid worden gehaald van ca. 60 km/u, om snel van visplek naar visplek te kunnen varen. Ook op hoge snelheden is de boot bijzonder koersvast. Onder alle omstandigheden is de stabiliteit optimaal, want dat is wel het laatste waar je je zorgen over wilt maken als je de dobber onder water ziet verdwijnen…

Back To Top