skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Extra stevig gebouwde krachtpatser voor ruigwatersporters en avonturiers. Vaart makkelijk op ruw water of in zwaar weer.

Voor wie de DOCK 650 STEEL niet groot genoeg is, is er de 750. Die is een meter langer en dus ook nog breder. Daardoor is nog veel meer binnenruimte ontstaan, wat zich zowel in meer vloeroppervlakte als meer bergruimte vertaalt. Die bergruimte bevindt zich voornamelijk in de punt van de boot en in het stuurconsole. Onder de achterbank zijn zowel de brandstoftank(s) als de accu geplaatst.

Door zijn lengte kun je makkelijker op ruw water of in zwaar weer varen. De boot blijft onder alle omstandigheden stabiel, veilig en comfortabel. De DOCK 750 STEEL is dan ook de juiste ‘partner in crime’ voor ruigwatersporters en avonturiers, zowel op binnen- als buitenwater.

Technische specificaties

Lengte 7,60 m
Breedte 2,40 m
Diepgang 0.24 m
Gewicht 1083 kg
Doorvaarthoogte 1,28 m
Max vermogen MAX 250 PK
CE Categorie: C
Dock 750 Steel 9
Dock 750 Steel 9
Luxe RIBs Kopen

Standaarduitrusting

Vergeleken met andere DOCKS heeft de 750 STEEL een heel ander stuurconsole, voorzien van een doorlopend ontwerp, waarin de bank geïntegreerd is. Deze bank kan optioneel voorzien worden van een luxe zitting.

Vanwege het grotere laadvermogen en om de elementen te kunnen trotseren, is deze krachtpatser zwaarder gelast dan de kleinere modellen. Bovendien is gebruikgemaakt van dikker aluminium. Het bodemvlak van de DOCK 750 STEEL is 5 mm dik. In het bodemvlak zijn meer spanten aangebracht om de boot sterker te maken en er zeker van te zijn dat hij grote krachten van binnen en buiten aankan.

Prestaties

De spiegel van deze consoleboot is gemaakt van maar liefst 8 mm dik aluminium. Daardoor kunnen er ook zwaardere motoren aangehangen worden, met een maximum van 250 pk. Ook daardoor deinst hij niet voor zwaar en grof werk terug.

Om het uiterlijk van je boot desondanks langer mooi te houden, is het mogelijk om deze te wrappen of (in kleur) te spuiten.

Back To Top