skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Supersterke werkboot zonder franje. Groot (antislip)vloeroppervlak voor veilig en stabiel personen- of goederenvervoer.

Omdat het een werkboot is, is de DOCK 880 STEEL simpel en eenvoudig uitgevoerd. De afwezigheid van overbodige luxe maakt deze aluminium boot niet gevoelig voor schade en door de praktische inrichting is het vaarcomfort hoog.

Technische specificaties

Lengte 8,80 m
Breedte 2,80 m
Diepgang 0.40 m
Gewicht 1870 kg
Doorvaarthoogte 1,42 m
Max vermogen MAX 500 PK
CE Categorie: C
Dock 880 Steel 11
Dock 880 Steel 11
Luxe RIBs Kopen

Standaarduitrusting

De antislipvloer zorgt ervoor, dat personen en goederen onder alle omstandigheden stabiel blijven staan. De bestuurder van de boot kan de achterleuning van zijn stoel verstellen om naar keuze zittend of staand te sturen. Ook aan het zitcomfort voor de passagiers is gedacht: dit kan worden verbeterd door optionele weerbestendige matten op het voor- en achterdek. Deze zijn zo gemaakt, dat zij water afvoeren.

Prestaties

Deze werkboot is in zijn totaliteit uitgevoerd in 5 mm dik aluminium. De spiegeldikte is zelfs 10 mm, zodat er een zwaardere motor kan worden geplaatst, met een maximum van 550 pk. Daarmee kan makkelijk een snelheid van boven de 100 km/u gehaald worden. Door de mogelijkheid om een grote, zware motor aan de DOCK 880 STEEL te hangen, zijn alle spanten nog zwaarder uitgevoerd dan normaal.

Back To Top