skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Deze boot is ontwikkeld door, en gemaakt voor de ultieme visliefhebber. De Alunautic 4.20 is ruim uitgerust en beschikt daarom over alles wat u zich maar kunt wensen. Zo is de boot uitgerust met Yamaha´s compacte en zuinige 50 PK buitenboordmotor. Gecombineerd met Volvo Penta´s trim tab systeem, zorgt deze motor voor fantastische vaareigenschappen. Tevens is de motor uitgerust met het Y-COP systeem van Yamaha, waarmee diefstal wordt voorkomen. Met één druk op de knop maakt u het namelijk onmogelijk de motor te starten zonder uw tussenkomst.

De aluminium traanplaat en hypalon tubes maken dat deze stoere en robuuste RIB letterlijk tegen een stootje kan. De Minn Kota boegmotor wordt gevoed door 2 lithium accu’s, die in de punt van de boot zijn ingebouwd. Met deze boegmotor kunt u o.a. slepend vissen, en er is een handige GPS ankerfunctie op geïnstalleerd. Daarnaast zijn achterop de spiegel speciale hengelhouders gemonteerd en is de boot uitgerust met een Humminbird plotter/ fishfinder. Dit alles maakt deze rib zeer geschikt voor de meest ervaren roofvisser.

De boot beschikt over de benodigde afdekzeilen en is door de gekozen materialen zeer onderhoudsarm.

De eerder genoemde tube materialen en stevige aluminium bodem. Samen met Minn Kota Terrova motor, Humminbird GPS, hydraulische besturing, 50 PK buitenboordmotor en Volvo Penta Trim Tabs zorgen voor een zeer complete boot. Achterop de spiegel is tevens een klapbare buitenboordmotorsteun geplaatst waarmee u een extra elektrische buitenboordmotor kunt plaatsen of thuiskomer op kunt monteren.

Recent is de elektriciteit vernieuwd en verbeterd. De Alunautic beschikt over een unieke Cross Over functie. Hiermee kunt u wisselen tussen de accu’s wanneer een accu bijvoorbeeld leeggelopen is. Kortom, nooit meer startproblemen door een lege accu!

Vraagprijs: 9.750,00

Heeft deze boot u interesse gewekt? U kunt de boot vanaf vandaag bewonderen in onze showroom in Alkmaar. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Witsen Marine
Kraspolderweg 4
1821 BW Alkmaar

Technische specificaties

Lengte  4,20 mt
Breedte  1,90 mt
Tubediameter circa 0,30 m max
Gewicht 550 kg
Tube Hypalon
Vermogen 50 PK
Bouwjaar 2010
Vraagprijs 12.500,00
VERKOCHT | Alunautic 4.20 met 50 PK Yamaha 5
VERKOCHT | Alunautic 4.20 met 50 PK Yamaha 5
VERKOCHT | Alunautic 4.20 met 50 PK Yamaha 7
Back To Top