skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Met deze aluminium DOCK 650 Steel haalt u letterlijk alles in huis: stoer, snelvarend en perfecte vaareigenschappen. Bovendien is deze 650 Steel gemaakt van aluminium, waardoor deze boot onderhoudsarm, snel en duurzaam zijn.

De DOCK 650 Steel is 6,50 meter lang en biedt plaats aan zo’n 8 personen. De verhoogde railing, opbergruimte, en weers – en vuilbestendige matten maken dit de ideale familieboot.

Vissen, waterskiën of rustig de Nederlandse wateren verkennen: het kan allemaal en met zijn rubberen stootrand kan deze DOCK letterlijk tegen een stootje.

Dat de DOCK 650 onderhoudsvrij komt o.a. door de zelflozende kuip. Verder kan aluminium niet zichtbaar roesten waardoor de boot niet ieder jaar het water uit hoeft.

Dit type boot is gemaakt van 4 mm dik, zeewaterbestendig aluminium. Zijn zeer geringe diepgang maakt de DOCK STEEL niet alleen makkelijk trailerbaar, maar zorgt er ook voor dat alle vaargebieden toegankelijk worden.

Het motorvermogen is zeer flexibel. U kunt er een snelvarende boot van maken met bijvoorbeeld een 160 PK buitenboordmotor waar snelheden tot zo’n 80 km/h mee gehaald kunnen worden. Ook kunt u kiezen voor een 25 of 30 PK motor waarmee u niet vaarbewijsplichtig bent.

Op deze DOCK 650 Steel hebben wij een hydraulische besturing voorbereid waardoor u uzelf licht en onderhoudsvrij door de wateren kunt manoeuvreren.

Ook DOK-10 Bar & Kitchen in Akersloot is overtuigd van de duurzaamheid van deze DOCK 650 Steel. Zij hebben meerdere DOCK 650 Steel’s in de verhuur. Kortom, wilt u de luxe van deze DOCK zelf ervaren? Huur een DOCK bij Dok.

Witsen Marine is marktleider in de beste open dag boten. Een DOCK is ideaal op de Nederlandse wateren. Licht in gewicht, maar groots in zijn daden. DOCK boten zijn waardevast en kunnen perfect ingezet worden voor zowel professioneel als pleziergebruik.

De DOCK 650 Steel heeft een aan vraagprijs van 25.250,- incl. BTW en excl. motor.

Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden!

Deze DOCK is reeds verkocht. Heeft u nog steeds interesse in deze DOCK Steel? Wij stellen graag samen met u een nieuw model samen. Kom langs in onze showroom of neem contact op via het bekende telefoonnummer of emailadres.

Witsen Marine
Kraspolderweg 4
1821 BW Alkmaar (NLD)

Technische specificaties

Lengte 6.50 meter
Breedte 2.16 meter
Diepgang 0,32 meter
Doorvaarthoogte 1.14 meter
Gewicht: ca. 780 kg
Max vermogen Max. 160 PK
Certificaat C
Materiaal Aluminium
VERKOCHT | DOCK 650 Steel 9
VERKOCHT | DOCK 650 Steel 9
Capelli RIB
Luxe RIBs Kopen

Standaarduitrusting

Accesoires

Back To Top