skip to Main Content

Uitstekende vaareigenschappen

Deze Jan van Gent 10.35 CABIN is vanaf nu te bewonderen in onze showroom. Deze ruime sloep met veel opbergruimte, een keuken, een slaapmogelijkheid is snelvarend en altijd zeer goed onderhouden.

Jan van Gent 10.35 | Motorisch
Deze snelvarende Jan van Gent is uitgerust met een 260 PK Yanmar 6BY260. Deze solide 6-cilinder heeft slechts 850 vaaruren. De motorgegevens worden uitgelezen via het Raymarine Axiom MFD. De motor is geplaatst in een aluminium bak, en de motorruimte is dubbel geïsoleerd.

Jan van Gent 10.35 | Uitrusting
In de cabin is een keuken en een toilet geplaatst. Middels het demontabele bed kan er een tweepersoonsbed worden gemaakt . Hierdoor heeft u de mogelijkheid om voor een langere tijd op uw boot te verblijven. Deze uitvoering biedt hiernaast ook nog eens bescherming tegen de regen en kou. Als u of ander gezelschap zich even terug wil trekken dan biedt de cabin ook een goede uitkomst!

Met deze uitvoering zal u optimaal genieten met uw gezelschap. Deze uitvoering zit standaard voorzien van een koelkast. De Fusion audioset zal u van alle kanten omringen met spat zuivere muziek!

De sloep is voorzien van een dektent,  winterkleed en buiskap. In 2019 is de gehele boot (binnen –en buiten) voorzien van een nieuwe bruine kussenset. De gehele vloer is voorzien van teakhouten vlonders, de gangboorden zijn voorzien van een antislipdek.

Op het potdeksel is aan de achterzijde een handige RVS railing gemonteerd. In het midden van het schip zijn hier ook handige rolkussens op gemonteerd welk het zitcomfort verbeterd.

Jan van Gent 10.35 | Elektronica – navigatie
In 2019 is de complete elektra vervangen. Er zijn 3 nieuwe 160 Ah AGM verbruikers accu’s in geplaatst. Ook de start –en boegschroef accu’s zijn vervangen. De 2000W Mastervolt omvormer zorgt ervoor dat u al uw reguliere 220V producten kunt gebruiken.

Tevens is er een 12’’ Raymarine Axiom MFD op gemonteerd. Dit multifunctionele display kunt u gebruiken als reguliere kaartplotter. Tevens leest u hier uw motorgegevens op af, en kunt u uw muziek bedienen.

In 2020 is er een Raymarine Autopilot op geinstalleerd welke ook via de Raymarine Axiom te gebruiken is. Uiteraard is de JvG voorzien van een boegschroef.

De Jan van Gent is in 2008 gebouwd en heeft een vraagprijs van 119.900,- (BTW Betaald)

Heeft deze zeer uitgebreide sloep ook uw interesse gewekt? Deze sloep is vanaf nu  te bewonderen op onze werf. Kom langs en we laten u graag de mogelijkheden zien.

Witsen Marine (terrein Nautisch Centrum Nicolaas Witsen)
Kraspolderweg 4
1821 BW Alkmaar (NLD)

Technische specificaties

Lengte 10,35 meter
Breedte 3,30 meter
Doorvaarthoogte 0,80 meter
Gewicht 4200  kg
Aantal personen 18
Vermogen 260 PK
Certificaat C
Materiaal Tubes
VERKOCHT | Jan van Gent 10.35 CABIN 8
VERKOCHT | Jan van Gent 10.35 CABIN 8
Capelli RIB
Luxe RIBs Kopen
Back To Top