skip to Main Content

Een geweldige manier om plezier te hebben op het water

Waarom ga je niet het water op met een YAM STi, waar je met meer comfort plezier op het water ervaart? Dit is vooral te danken aan de dubbelwandige opblaasbare bodem, die extra stijf en zeer comfortabel aan de voeten is. Toch zijn de STi-modellen, zoals elk YAM-model, supereenvoudig om op te blazen, te dragen, te gebruiken en op te bergen.

Topprestaties zijn verzekerd, zelfs met de kleinste Yamaha-buitenboordmotor, en de bediening is opmerkelijk, met uitstekende controle en stabiliteit door de speciale opblaasbare kiel en het ontwerp van de V-romp (alleen voor de 310STi-V).

Sterke D-ringen en reddingslijnen zijn voorzien, evenals een veilige, geïntegreerde brandstoftankriem. De spiegel met pvc-coating is versterkt met een speciaal ondersteuningsgedeelte voor een Yamaha-buitenboordmotor. Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Technische specificaties

Totale lengte 2,70 mt
Breedte 1,52 mt
Max. aantal personen 3 + 1 (volwassenen + kind)
Max. motorvermogen 7,4 kW / 10 pk
Aantal luchtkamers 3 + 2 (bodem + kiel)
Afmetingen (opgevouwen) 112 x 60 x 32 cm
Bodemmateriaal / -type Opblaasbaar
Rompgewicht (excl. buitenboordmotor) 29,2 kg
Max. laadcapaciteit 480 kg
Max. tube diameter 42,5 cm

Overzicht

  • Zeer licht en gemakkelijk te dragen
  • Dubbelwandige opblaasbare bodem biedt uitstekend comfort
  • Opblaasbare kiel voor nauwkeurige besturing
  • V-bodem voor een nog betere controle op de 310STi
  • Geschikt voor gezinnen met drie of vier personen
  • Zeer stabiel vaargedrag, zelfs in ruw water
  • Enorm stevige en robuuste constructie

Gemakkelijk te vervoeren

Elke YAM wordt geleverd met alles wat nodig is voor direct vaarplezier. De sterke draagtas is handig voor het opbergen van je YAM in een kofferbak of op een imperiaal, en de bodems, stoelen en accessoires zijn allemaal zeer eenvoudig te installeren. Er wordt ook een krachtige luchtpomp meegeleverd, zodat je YAM binnen enkele minuten vaarklaar is.

Yamaha YAM 275STi

Spring in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaars die rondvaren in de Europese (jacht)havens en binnenwateren. Vermaard om hun eenvoudige, stijlvolle ontwerp, het gebruiksgemak en de verfrissende prijs-kwaliteitsverhouding. YAM opblaasboten brengen plezier op het water binnen het bereik van een grote groep mensen.

Back To Top