skip to Main Content

Echt sportgerichte opblaasboten

Voor maximaal drijvend plezier gaat er niets boven een YAM Sport. Ideaal voor kampeertochten, watersporten, familievakanties, meercruises of gewoon het verkennen van de kustlijn.

Omdat deze stoere, sportieve opblaasboten ook slim en stijlvol zijn, zijn ze een geweldige keuze als hulpschip voor een grotere boot, of het nu een zeiljacht of een motorcruise is. Van de kleinste 275S tot de zeer capabele 380S zijn deze boten eenvoudig te besturen en daarnaast ook ontworpen voor serieuzer werk.

Dus als je op zoek bent naar een boot die gemakkelijk te manoeuvreren is en die familieavonturen met gemak aankan, zoals het slepen van zwemdonuts en ander speelgoed, en toch net zo thuis is als een stabiele vis-, duik- of werkboot, dan is een YAM Sport voor jou gemaakt.

Technische specificaties

Totale lengte 3,39 mt
Breedte 1,70 mt
Max. aantal personen 5
Max. motorvermogen 14,7 kW / 20 pk
Aantal luchtkamers 3 + 1 (kiel)
Afmetingen (opgevouwen) 127 x 72 x 38 cm
Bodemmateriaal / -type Aluminium
Rompgewicht (excl. buitenboordmotor) 60 kg
Max. laadcapaciteit 750 kg
Max. tube diameter 43,5 cm
Yamaha YAM 340S 9
Yamaha YAM 340S 9
Yamaha YAM 340S 11
Yamaha YAM 340S 12
Yamaha YAM 340S 13
Yamaha YAM 340S 14
Yamaha YAM 340S 15
Yamaha YAM 340S 16

Overzicht

  • Stevige aluminium bodem (boegplaat van waterdicht multiplex)
  • Robuuste slijtstrips rondom
  • Uitermate geschikt voor watersporten en het slepen van opblaasspeelgoed
  • Serieuze werkboot voor het ruwere werk
  • Zeer gemakkelijk te bedienen en besturen
  • Speciale buisvorm biedt veel binnenruimte

Gebouwd voor veiligheid en comfort

Naast veiligheidsvoorzieningen, zoals sterke en veilige handvatten, zittinghouders, D-ringen, hijsogen en andere voorzieningen, heeft ook comfort de hoogste prioriteit. De speciale opbergriemen voor de riemen zijn een perfect voorbeeld: anders dan bij veel andere opblaasboten, hebben YAM-boten de riemen netjes opgeborgen zodat je comfortabel op de romp kunt zitten.

Yamaha YAM 340S

Spring in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaars die rondvaren in de Europese (jacht)havens en binnenwateren. Vermaard om hun eenvoudige, stijlvolle ontwerp, het gebruiksgemak en de verfrissende prijs-kwaliteitsverhouding. YAM opblaasboten brengen plezier op het water binnen het bereik van een grote groep mensen.

Back To Top