skip to Main Content

Echt sportgerichte opblaasboten

Voor maximaal drijvend plezier gaat er niets boven een YAM Sport. Ideaal voor kampeertochten, watersporten, familievakanties, meercruises of gewoon het verkennen van de kustlijn.

Omdat deze stoere, sportieve opblaasboten ook slim en stijlvol zijn, zijn ze een geweldige keuze als hulpschip voor een grotere boot, of het nu een zeiljacht of een motorcruise is. Van de kleinste 275S tot de zeer capabele 380S zijn deze boten eenvoudig te besturen en daarnaast ook ontworpen voor serieuzer werk.

Dus als je op zoek bent naar een boot die gemakkelijk te manoeuvreren is en die familieavonturen met gemak aankan, zoals het slepen van zwemdonuts en ander speelgoed, en toch net zo thuis is als een stabiele vis-, duik- of werkboot, dan is een YAM Sport voor jou gemaakt.

Technische specificaties

Totale lengte 3,80 mt
Breedte 1,70 mt
Max. aantal personen 6
Max. motorvermogen 18,4 kW / 25 pk
Aantal luchtkamers 3 + 1 (kiel)
Afmetingen (opgevouwen) 127 x 80 x 38 cm
Bodemmateriaal / -type Aluminium
Rompgewicht (excl. buitenboordmotor) 71,75 kg
Max. laadcapaciteit 820 kg
Max. tube diameter 43,5 cm

Overzicht

  • Robuuste slijtstrips rondom
  • Zeer gemakkelijk te bedienen en besturen
  • Speciale buisvorm biedt veel binnenruimte
  • Stevige aluminium bodem (boegplaat van waterdicht multiplex)
  • Uitermate geschikt voor watersporten en het slepen van opblaasspeelgoed

Perfecte partners

Yamaha-buitenboordmotoren staan bekend om hun goede betrouwbaarheid en het ontwerp van elke YAM-opblaasboot sluit daar perfect op aan, van het unieke onderwaterprofiel tot aan de geoptimaliseerde hoek en hoogte van de spiegel. Dankzij het uitgebreide assortiment Yamaha-buitenboordmotoren vind je altijd de perfecte combinatie van motor en opblaasboot.

Yamaha YAM 380S

Spring in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaars die rondvaren in de Europese (jacht)havens en binnenwateren. Vermaard om hun eenvoudige, stijlvolle ontwerp, het gebruiksgemak en de verfrissende prijs-kwaliteitsverhouding. YAM opblaasboten brengen plezier op het water binnen het bereik van een grote groep mensen.

Back To Top