skip to Main Content

Tesoro Yachts

De luxe boten vervaardigd door Tesoro Yachts zijn het resultaat van de toepassing van de laatste technologieën en constructiesystemen in de permanente inspanningen om de uitmuntendheid en perfectie te krijgen.

Dit is mogelijk dankzij het voortdurende onderzoek naar de toepassing van composieten door onze engineeringafdeling, wiens ervaring zichzelf bevestigt als een authentieke referentie in de composietsector.

Tesoro Yachts 1
Tesoro Yachts 2
Tesoro Yachts 3
Tesoro Yachts 4

Luxe, sportieve en stijlvolle tenders

Tesoro Yachts ontwerp en bouwt luxe, sportieve en stijlvolle tenders. De combinatie van deze drie factoren zijn terug te vinden in elk model. Daarbij staan luxe afwerking en prestaties centraal. De kwalitatief hoge afwerking en een grote diversiteit opties van het interieur voorzien deze boten van luxe en stijl. Het ontwerp van de boot in combinatie met de laatste technologieën zorgen ervoor dat deze boten uniek zijn. Zo fungeert een Tesoro yacht als sportieve vaart, maar ook als comfortabele supertender. De luxe supertenders zijn in verschillende modellen en configuraties beschikbaar.

Maatwerk op hoog niveau

De Tesoro Yachts zijn middels een online configurator naar eigen hand samen te stellen. In de configurator is het interieur en het exterieur naar eigen persoonlijke voorkeuren te creëren. Kies uit exclusieve stoffen, houtsoorten, kleuren en extra opties.

Back To Top