skip to Main Content

Tesoro Yachts

De luxe boten vervaardigd door Tesoro Yachts zijn het resultaat van de toepassing van de laatste technologieën en constructiesystemen in de permanente inspanningen om de uitmuntendheid en perfectie te krijgen.

Dit is mogelijk dankzij het voortdurende onderzoek naar de toepassing van composieten door onze engineeringafdeling, wiens ervaring zichzelf bevestigt als een authentieke referentie in de composietsector.

Tesoro Yachts 1
Tesoro Yachts 2
Tesoro Yachts 3
Tesoro Yachts 4
Tesoro Yachts 5
Tesoro Yachts 6
Tesoro Yachts 7
Tesoro Yachts 8
Tesoro Yachts 9
Tesoro Yachts 10
Tesoro Yachts 11
Tesoro Yachts 12
Tesoro Yachts 13
Tesoro Yachts 14
Tesoro Yachts 15

Luxe, sportieve en stijlvolle tenders

Tesoro Yachts ontwerp en bouwt luxe, sportieve en stijlvolle tenders. De combinatie van deze drie factoren zijn terug te vinden in elk model. Daarbij staan luxe afwerking en prestaties centraal. De kwalitatief hoge afwerking en een grote diversiteit opties van het interieur voorzien deze boten van luxe en stijl. Het ontwerp van de boot in combinatie met de laatste technologieën zorgen ervoor dat deze boten uniek zijn. Zo fungeert een Tesoro Yacht als sportieve vaart, maar ook als comfortabele supertender. De luxe supertenders zijn in verschillende modellen en configuraties beschikbaar.

De roots van Tesoro Yachts

Tesoro Yachts is een Spaanse ontwerper en bouwer van luxe boten. Daarbij is de menselijke factor van vitaal belang in de filosofie van Tesoro Yachts. De ervaring van het team in het ontwerpen en vervaardigen van jachtinterieurs begon in 1979. De interieurafdeling van Tesoro Yachts adviseert de klant tijdens het gehele bouwproces om zorgvuldig aan de meest veeleisende petities te voldoen.

Maatwerk op hoog niveau

De Tesoro Yachts zijn middels een online configurator naar eigen hand samen te stellen. In de configurator is het interieur en het exterieur naar eigen persoonlijke voorkeuren te creëren. Kies uit exclusieve stoffen, houtsoorten, kleuren en extra opties. Tesoro Yachts overtreft voortdurend de verwachtingen van haar klanten en legt de lat hoog. Het resultaat: een jacht van superieure kwaliteit en design met een solide en lichte constructie.

Witsen Marine exclusieve dealer in de Benelux en Duitsland

Witsen Marine is de exclusieve dealer van Tesoro Yachts in de Benelux en Duitsland. De combinatie van ontwerp, prestaties en comfort op zee past in de missie en visie van Witsen Marine. U kunt de boten naar wens personaliseren dankzij de configuratie op onze website. Heeft u vragen over Tesoro Yachts of een van haar boten, neem gerust contact op.

Back To Top