Tesoro T38 Cruiser

Tesoro logo

Ontdek de Tesoro T38 Cruiser

Prijs op aanvraag

Het nieuwe exterieur -en interieurdesign met tal van verfijnde details maken de Tesoro T38 tot een iconisch model.

Tesoro T38| Exterieur
De Tesoro T38 is uitgerust met een zonnedek aan de voor -en achterzijde. Het zonnedek aan de achterzijde kan gemakkeljik omgetoverd worden naar een bank aan de dinertafel. Met 2 koelkasten en een kookplaat kunt u hier heerlijk de gehele dag vertoeven.

De T-Top met stevige dakstijlen die in de verschansingen zijn geïntegreerd, vormen een solide verbinding die geïntegreerd is in de romp. Dit zorgt voor extreme ruimte op het dek en unieke stabiliteit.

Achter de spiegel is een fantastisch ruim hydraulisch zwemplatform gemonteerd welk in hoogte verstelbaar is. Perfect te gebruiken als zwemplateau, maar ook om een bijboot of Seabob op te monteren.

De kuip van de vloer is in zijn geheel voorzien van Flexiteek. Flexiteek is onderhoudsvriendelijk, lichter in gewicht en koeler ten opzichte van een regulier teakdek.

Tesoro T38| Interieur 
Bij het interieur bent u welkom om uw eigen persoonlijke sfeer te creëren met exclusieve stoffen, houtsoorten en kleuren. De ramen die in de romp zijn gemonteerd zorgen voor extra licht en ventilatie in de 2 hutten.

De gehele boot is voorzien van een 3-zone Fusion audiosysteem. Dit systeem is te gebruiken aan zowel de binnen- als buitenzijde.

Tesoro T38| Motorisering 
Deze T38 is uitgerust met 2 Yamaha XTO 425 PK motoren. Deze 5.6 liter v8 motoren kunnen middels Yamaha’ unieke Helm Master EX systeem bediend worden.

Yamaha’s Helm Master EX systeem is volledig vernieuwd met moderne styling, eersteklas gevoel en ergonomie. Tevens beschikt het Yamaha Helm Master EX-systeem over een geheel nieuwe joystick met geavanceerde software.

Met soepeler schakelen en enkelvoudige functieknoppen voor eenvoudige bediening en een verbeterde algehele ervaring, kun je met de joystick manoeuvreren op krappe plaatsen zoals in jachthavens. Voor toepassingen met meerdere buitenboordmotoren kun je jouw boot nu zelfs zijwaarts bewegen en om zijn as draaien voor nog meer precisie. De nieuwe Helm Master EX-joystick maakt ook fijnafstelling van de automatische piloot en positioneringsaanpassingen binnen SetPoint mogelijk.

Tesoro T38 | Prijsstelling
De prijs voor deze Tesoro T38 is 510.000 excl. BTW

Tesoro T38| Over Tesoro
Tesoro Yachts streeft al jaren naar perfectie. Al jaren maken ze gebruik van de laatste technologieën, en geavanceerde constructie systemen. Het team van Tesoro heeft jarenlange expertise in het ontwerpen en uitwerken van diverse topmodellen. Zo ook deze Tesoro T38.

Witsen Marine is de exclusieve dealer van Tesoro Yachts in de Benelux en Duitsland. De combinatie van ontwerp, prestaties en comfort op zee past in de missie en visie van Witsen Marine. U kunt de boten naar wens personaliseren dankzij de configuratie op onze website. Heeft u vragen over Tesoro Yachts of een van haar boten, neem gerust contact op.

Toon meer

Bekijk de Tesoro T38 Cruiser

Specificaties Tesoro T38 Cruiser

Algemeen

Lengte
11.78 m
Breedte
3.65 m
Diepgang
0.50 m
Ontwerper
Tesoro
Werf
Tesoro
Bouwnummer
10
CE
B
CE max gewicht
6.800 kg
CE aantal opvarenden
12
Rompkleur
Wit
Dek en opbouw kleur
Wit
Dek en opbouw materiaal
Composiet
Open Kuip (OK)
Diepgang maximaal
50 cm
Waterverplaatsing
6.800 kg
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Afstandsbediening

Accommodatie

Stahoogte
210 cm
Slaapplaatsen
Vast: 2
Download brochure