skip to Main Content
De Grootste Trends In De Kleurencombinaties Voor Boten

De grootste trends in de kleurencombinaties voor boten

Misschien was het u al opgevallen, al die strakke en moderne boten op het water. Naast het strakke design valt er nog wat op, de vaak originele kleuren. Lang niet alle nieuwe boten zijn namelijk meer wit met donkerblauw of zwart. De moderne boten worden tegenwoordig in prachtige metallic kleuren en soms zelfs in het goud opgeleverd. Naast de kleuren worden de nieuwe boten ook steeds hoekiger en niet iedereen is hier groot fan van, dat is ook zeker te merken. De afgelopen tijd is er aardig wat veranderd en wij leggen u uit wat de huidige trends zijn in de kleurencombinaties voor boten.

 

Populaire boot kleuren van dit moment

Zoals in de intro al beschreven werd zijn er steeds meer nieuwe en felle kleuren te vinden op het water. Vooral in het hoge segment is dit goed terug te zien. Zo zijn er tegenwoordig luxe mini jachten in prachtige metallic kleuren, niet iedereen is het hier echter mee eens. Zo houden de aanhangers van de klassieke boten niet van de felle kleuren en hoekige designs van de moderne strakke boten. De designs van de nieuwe boten bevatten strakke lijnen, hoekige vormen en veel glaswerk. Het glaswerk zorgt voor een luxe uitstraling en een prachtig uitzicht vanuit de kajuit. De luxe uitstraling van de boten is dan ook erg in trek bij de iets wat jongere generatie. Echter hangt er wel een prijskaartje aan deze hippe boten.

Metallic kleuren doen het dus erg goed op de nieuwe en moderne boten. Maar wat als u een iets klassieker model een nieuw kleurtje wilt geven, voor welke kleur kiest u dan? We zien op de werf dat donkerblauw het zeer goed doet. Donkerblauw is en blijft altijd wel een zeer klassieke kleur. Het straalt luxe uit en ziet er op bijna elke boot prachtig uit. Bij de kleur donkerblauw wordt er vaak gecombineerd met een witte of crème kleur. Deze klassieke combinatie is altijd een goede optie en is vaak terug te zien op een sloep. In het geval van een sloep kunt u ook kiezen voor een donkerblauwe romp met blauwe bekleding! Als u voor iets originelers wilt gaan voor uw klassieke boot is donkergroen of donkerbruin ook een perfecte optie als basis. Deze opties zijn vooral prachtig te combineren met crème en wit.

 

Welke kleur voor een rib boot?

Wij krijgen wel eens de vraag wat de beste kleuren combinatie is voor een rib boot. Misschien zult u er niet gelijk aan denken, maar een Rib Boot is ook te verven. Er zijn flexibele verven gecreëerd voor rubber boten en ribboten, zodat ook uw rib boot de kleur kan krijgen die u wilt. Als u kiest voor een luxe rib van Brig, kunt u bij het aanschaffen al kiezen voor een speciale kleur. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de zeer praktische en luxe Brig Navigator 26. Deze Rib boot wordt opgeleverd in een prachtige bruine kleur, waardoor de rib zich onderscheid van andere boten.

 

Uw boot een nieuwe kleur geven

Zoekt u een nieuwe kleur voor uw huidige boot? Dan raden wij het enorme assortiment van Bootschappen ten zeerste aan. Het grote assortiment bestaat uit veel verven, maar ook antifoulings en primers waardoor u verzekerd bent dat u de juiste spullen in huis haalt.

Back To Top