skip to Main Content
Wat Kost Een Yamaha Buitenboordmotor?

Wat kost een Yamaha buitenboordmotor?

Yamaha is een leidende producent op het gebied van buitenboordmotoren. Qua kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en vermogen behoort de Japanse fabrikant tot de top. Logisch dus dat veel mensen hun boot willen voorzien van een Yamaha buitenboordmotor.

Maar wat kost een Yamaha buitenboordmotor? Dat is geheel afhankelijk van uw boot, wensen en eisen. Als grote fabrikant maakt Yamaha tal van buitenboordmotoren in diverse categorieën. Witsen Marine heeft altijd een motor die bij jouw boot, budget en wensen passen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

De buitenboordmotoren van Yamaha zijn onder te verdelen in drie categorieën: portables, mid range motoren en high power range motoren. De portables zijn lichte, efficiënte buitenboordmotoren die u eenvoudig kunt demonteren en meenemen. Desondanks leveren zij indien gewenst een prima vermogen. De mid range motoren komen in verschillende variaties en zijn uitermate geschikt voor de meeste boten. U kunt zelf de nadruk leggen op efficiëntie of op performance.

Wilt u een Yamaha buitenboordmotor die maximale prestaties en een hoog vermogen levert, dan zijn de high range motoren perfect voor u. Maar wat kost de Yamaha buitenboordmotor van uw keuze?

Bekijk: Yamaha Buitenboordmotoren

Wat kost een portable Yamaha buitenboordmotor?

Een van de voordelen van kiezen voor Yamaha, betekent dat u ook binnen de diverse categorieën zeer veel mogelijkheden hebt. Yamaha portable buitenboordmotoren zijn bij Witsen Marine verkrijgbaar met vermogens tussen 2,5 pk en 25 pk. De Yamaha F2.5B is een zeer efficiënte en stille portable buitenboordmotor die desondanks kleinere en lichtere boten van voldoende vermogen voorziet om comfortabel te kunnen varen.

Deze buitenboordmotor is te koop voor 895,-. Aan de andere kant van het spectrum vindt u de Yamaha FT25F met een riant vermogen van 25 pk. Deze krachtpatser zorgt voor prestaties die mensen van een portable motor wellicht niet verwachten. Deze buitenboordmotor is te koop voor €4475,-.

Zoekt u een gulden middenweg tussen een laag verbruik en een hoog vermogen, dan komt u bijvoorbeeld bij de 10 pk sterke Yamaha FT9.9L uit. Deze motor kost €3295,-.

Bekijk:Yamaha buitenboordmotor – portables

Wat kost een mid range Yamaha buitenboordmotor?

Met een mid range Yamaha buitenboordmotor moet het voor iedereen mogelijk zijn om een geschikte motor te vinden voor zijn of haar boot. In de mid range klasse hebt u zeer veel keuze, maar zelfs de “instapmotor”, de Yamaha F30B biedt met een vermogen van 30 pk al aansprekende prestaties bij boten van een gemiddeld formaat en gewicht.

Aan de top van het middenklasse segment staat de Yamaha F200F/G die zowel qua vermogen (200 pk) als qua prijs (€18595,-]) tegen het topsegment aanleunt. In het midden van het assortiment vindt u bijvoorbeeld de Yamaha F80 D.

Met 80 pk is deze vrijwel altijd goed voor aansprekende prestaties, terwijl de motor relatief licht is.

Bekijk: Yamaha buitenboordmotor – Mid Range

Wat kost een high power range Yamaha buitenboordmotor?

Is vermogen voor u een topprioriteit en wenst u een boot met flitsende prestaties, dan is een high power range Yamaha buitenboordmotor wat u wilt. Maar wat kost een Yamaha buitenboordmotor uit deze categorie? Logischerwijs zijn dit duurdere motoren, maar daar krijgt u een hoop voor terug. Deze motoren leveren minimaal 225 pk.

Het instapmodel is de 225 pk sterke Yamaha F225F die met een prijs van €23395,- zeer veel waar (en vermogen) voor zijn geld biedt. Nog een trede hoger staat bijvoorbeeld de Yamaha F300B met een vermogen van 300 pk en een prijs van €26595,-. De absolute top wordt gevormd door de Yamaha XF425 die een buitengewoon indrukwekkend vermogen van 425 pk produceert.

Deze motor staat garant voor topprestaties, zeker wanneer deze in combinatie wordt toegepast. De prijs per stuk bedraagt 45.255,-.

Bekijk: Yamaha buitenboordmotor – High Power Range

Back To Top