skip to Main Content

Yamaha Sport Tender Line

De Yamaha Sport Tender Line is een combinatie van de categorieën Sport en Tender. Deze serie boten zijn klein van formaat, sportief en beschikken over een opblaasbare bodem. De rubberboten zijn eenvoudig te besturen en door hun innovatieve ontwerp gemakkelijk op te bergen. Benieuwd of deze boten aan uw wensen voldoet? Bekijk de Yamaha Sport Tender Line opblaasboten hieronder.

Yamaha Sport Tender Line 1
Yamaha YAM 310STi-V

Waarom ga je niet het water op met een YAM STi, waar je met meer…

Meer informatie
Yamaha Sport Tender Line 2
Yamaha YAM 275STi

Waarom ga je niet het water op met een YAM STi, waar je met meer…

Meer informatie

Opblaasbare bodem

Yamaha STI modellen beschikken over een dubbelwandige opblaasbare bodem wat meer comfort geeft. Deze bodem is extra stijf wat zeer comfortabel aan de voeten aanvoelt tijdens het varen. De bodem is zeer eenvoudig op te blazen, te dragen en op te bergen. In de drijvers van deze boten is een luchtschottensysteem ingebouwd. Hierdoor is het mogelijk om de luchtdruk in de gehele drijver gelijk te houden. Daarnaast worden de luchtkamers compleet afgedicht. Bij deze boten wordt een krachtige luchtpomp meegeleverd, zodat de boot binnen enkele minuten klaar is om te varen. Aan de andere kant zijn deze boten ook gemakkelijk weer op te bergen. Laat de lucht uit de bodem en tubes lopen en berg de boot op in de handige draagtas. Zodoende kunt u de boot opbergen in een kast, kofferbak of op uw grotere boot.

Topprestaties verzekerd

Met Yamaha Sport Tender Line boten zijn topprestaties verzekerd, zelfs met de kleinste Yamaha buitenboordmotor. Ook zijn deze boten makkelijk te besturen door de speciale opblaasbare kiel. Of u nu de boot als transport middel of als plezierboot gebruikt, met een Yamaha Sport Tender Line boot zit u goed!

Veiligheid voorop

De Yamaha boten zijn voorzien van de laatste veiligheidseisen. De boten hebben sterke D-ringen, reddingslijnen en een geïntegreerde brandstoftankriem. De spiegel waar de buitenboordmotor op gemonteerd kan worden is voorzien van een speciaal ondersteuningsgedeelte.

Neem contact op voor vragen en advies

Hebt u een vraag over onze Yamaha Sport Tender Line opblaasboten? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u adviseren welke boten voldoen aan uw wensen.

Back To Top