FIART Cetera 60

Fiart logo

Discover the FIART Cetera 60

Price on request

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de Cetera 60 presenteren - een absoluut meesterwerk van luxe, design en techniek. Deze jacht biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en prestaties, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende zeilers die op zoek zijn naar het ultieme jacht.

De Cetera 60 is ontworpen met oog voor detail en een compromisloze focus op kwaliteit. Het exterieurontwerp is indrukwekkend, met strakke lijnen, elegante vormen en hoogwaardige afwerkingen die de aandacht trekken. De ruime en luxueuze cockpit biedt een perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met comfortabele zitplaatsen, een eethoek en een zonnedek kunt u volop genieten van het zeeleven in stijl.

Stap binnen in de Cetera 60 en ontdek een wereld van luxe en verfijning. Het interieur is ontworpen met de beste materialen en afwerkingen, en straalt een tijdloze elegantie uit. De salon is ruim en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan dankzij de grote ramen. Hier kunt u ontspannen in comfortabele zitplaatsen en genieten van gezellige momenten met uw gasten. De eethoek is perfect voor formele diners of informele bijeenkomsten, terwijl de volledig uitgeruste keuken een gastronomische ervaring mogelijk maakt.

De Cetera 60 biedt royaal bemeten accommodatie voor maximaal comfort. Met verschillende hutten en ensuite badkamers is er voldoende ruimte voor uw gasten om te ontspannen en te rusten. De master hut is een toevluchtsoord van luxe, compleet met een eigen badkamer en veel opbergruimte. De gastenhutten zijn eveneens stijlvol en goed uitgerust, waardoor uw gasten zich meteen thuis zullen voelen.

Wat betreft de motoropties, biedt de Cetera 60 de keuze uit krachtige en betrouwbare motoren. Deze jacht is ontworpen voor topprestaties op het water en biedt verschillende motorconfiguraties om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar snelheid, efficiëntie of een combinatie van beide, de Cetera 60 heeft de juiste motoroptie voor u. Vertrouw op geavanceerde technologieën en een uitstekend ontwerp om u een soepele en opwindende vaarervaring te bieden.

Bij Witsen Marine begrijpen we dat luxe en prestaties essentieel zijn voor een onvergetelijke ervaring op het water. Met de Cetera 60 kunt u genieten van de hoogste standaard van luxe, waarbij elk detail is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen. Stap aan boord van dit buitengewone jacht en laat u betoveren door de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestat

Show more

Look at the FIART Cetera 60

Specifications FIART Cetera 60

General

Length
18.28 m
Width
5.48 m
Draft
1.30 m
Designer
Fransesco Guida
Guida Design + Engineering
Shipyard
Fiarte Mare / Cetera
CE-category
B
Passenger capacity
12
Draught
130 cm
Displacement
27 tonnes
Position steering system
Inside

Accommodation

Saloon
Separate Dining area
Engine room
Cabins
4
3 cabins + 3 bathrooms + crew
Berths
fixed: 4
Type interior
Classic, warm
Mattresses
Cushions
Curtains
Water tank & material
600 litre
Water tank gauge
Waste water tank
280 Litre
Waste water tank gauge
Deck suction
Water system
Pressure system
Hot water
Outside water
Deck wash pump Deck Shower
Number of showers
3
Toilets
3 Electric
Television
Cooker & fuel
Oven
Microwave
Fridge & power source
Freezer
Heating
hot air
Air conditioning

Engine, electrics

Number of identical engines
2
Volvo Penta IPS 700
Fuel tanks
1
Total fuel tank(s) capacity
1,500 Litre
Max speed
23 knots
Cruising speed
20 knots
Fuel tank gauge
Tachometer
Oil pressure gauge
Temperature gauge
Battery
Battery charger
Alternator
Generator
Kohler 14 kW
50 HZ
Inverter
Shore power
Shore power cable
Voltage
12V 24V 220V

Navigation and electronics

Compass
Log/speed
Depth gauge
Windvane steering
Rudder position indicator
Autopilot
Chart plotter

Deck Equipment

Anchors & material
Download brochure