FIART Cetera 60

Fiart logo

Ontdek de FIART Cetera 60

Prijs op aanvraag

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de Cetera 60 presenteren - een absoluut meesterwerk van luxe, design en techniek. Deze jacht biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en prestaties, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende zeilers die op zoek zijn naar het ultieme jacht.

De Cetera 60 is ontworpen met oog voor detail en een compromisloze focus op kwaliteit. Het exterieurontwerp is indrukwekkend, met strakke lijnen, elegante vormen en hoogwaardige afwerkingen die de aandacht trekken. De ruime en luxueuze cockpit biedt een perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Met comfortabele zitplaatsen, een eethoek en een zonnedek kunt u volop genieten van het zeeleven in stijl.

Stap binnen in de Cetera 60 en ontdek een wereld van luxe en verfijning. Het interieur is ontworpen met de beste materialen en afwerkingen, en straalt een tijdloze elegantie uit. De salon is ruim en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan dankzij de grote ramen. Hier kunt u ontspannen in comfortabele zitplaatsen en genieten van gezellige momenten met uw gasten. De eethoek is perfect voor formele diners of informele bijeenkomsten, terwijl de volledig uitgeruste keuken een gastronomische ervaring mogelijk maakt.

De Cetera 60 biedt royaal bemeten accommodatie voor maximaal comfort. Met verschillende hutten en ensuite badkamers is er voldoende ruimte voor uw gasten om te ontspannen en te rusten. De master hut is een toevluchtsoord van luxe, compleet met een eigen badkamer en veel opbergruimte. De gastenhutten zijn eveneens stijlvol en goed uitgerust, waardoor uw gasten zich meteen thuis zullen voelen.

Wat betreft de motoropties, biedt de Cetera 60 de keuze uit krachtige en betrouwbare motoren. Deze jacht is ontworpen voor topprestaties op het water en biedt verschillende motorconfiguraties om aan uw wensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar snelheid, efficiëntie of een combinatie van beide, de Cetera 60 heeft de juiste motoroptie voor u. Vertrouw op geavanceerde technologieën en een uitstekend ontwerp om u een soepele en opwindende vaarervaring te bieden.

Bij Witsen Marine begrijpen we dat luxe en prestaties essentieel zijn voor een onvergetelijke ervaring op het water. Met de Cetera 60 kunt u genieten van de hoogste standaard van luxe, waarbij elk detail is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen. Stap aan boord van dit buitengewone jacht en laat u betoveren door de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestat

Toon meer

Bekijk de FIART Cetera 60

Specificaties FIART Cetera 60

Algemeen

Lengte
18.28 m
Breedte
5.48 m
Diepgang
1.30 m
Ontwerper
Fransesco Guida
Guida Design + Engineering
Werf
Fiarte Mare / Cetera
CE
B
CE aantal opvarenden
12
Waterverplaatsing
27 ton
Plek besturing
Binnen

Accommodatie

Salon
Eethoek
Machinekamer
Hutten
4
3 cabins + 3 bathrooms + crew
Slaapplaatsen
Vast: 4
Type interieur
Klassiek, warm
Matrassen
Kussens
Gordijnen
Watertank & materiaal
600 liter
Watertankmeter
Vuilwatertank & materiaal
280 liter
Vuilwatertankmeter
Dekafzuiging vuilwater
Watersysteem
Druksysteem
Warm water
Buitenwater
dekwaspomp buitendouche
Aantal douches
3
Toiletten
3 Elektrisch
TV
Kooktoestel & brandstof
Oven
Magnetron
Koelkast & voeding
Vriezer
Verwarming
hete lucht
Airconditioning

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
2
Volvo Penta IPS 700
Brandstoftank aantal
1
Totale inhoud brandstoftank(s)
1.500 liter
Max snelheid
23 knopen
Kruissnelheid
20 knopen
Brandstoftankmeter
Toerenteller
Oliedrukmeter
Temperatuurmeter
Accu
Acculader
Dynamo
Generator
Kohler 14 kW
50 HZ
Omvormer
Walstroom
Walstroomkabel
Voltage
12V 24V 220V

Navigatie en elektronica

Kompas
Log/snelheid
Dieptemeter
Windvaanbesturing
Roerstandaanwijzer
Autopilot
Kaartplotter

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal
Download brochure