Witsen Marine Ligplaats

Luxe Ligplaatsen

Bent u op zoek naar de perfecte ligplaats voor uw nieuwe Fiart Seawalker 35? Of wilt u uw splinternieuwe WB1 moeiteloos de prachtige Vecht opsturen? Misschien droomt u ervan om met uw BRIG Eagle 8 moeiteloos tussen de betoverende eilanden van Hvar, Kroatië te varen. Bij Witsen Marine begrijpen we uw passie voor boten en de avonturen die u ermee wilt beleven.

Ligplaatsen Exclusieve selectie

Onze missie is om uw maritieme dromen werkelijkheid te maken. Daarom bieden we een exclusieve selectie van de meest begeerde ligplaatsen, perfect afgestemd op uw unieke behoeften en verlangens.

Beeldt u zich eens in: uw Fiart Seawalker 35, schitterend aangemeerd in het bruisende centrum van Puerto Banus, waar het leven op het water samenkomt met een levendige sfeer aan de wal. Een ware luxebeleving, omringd door gelijkgestemde zeilliefhebbers en een keur aan sociale activiteiten. 

Voor uw WB1 hebben we de ideale ligplaats langs de majestueuze Vecht, waar u kunt genieten van rustige waterwegen en pittoreske landschappen. Een perfecte harmonie tussen natuur en nautisch genot.

En dan hebben we nog uw BRIG Eagle 8, klaar om u moeiteloos tussen de adembenemende eilanden van Hvar te vervoeren. Stelt u zich voor: azuurblauwe wateren, zachtjes klotsend tegen de boeg, terwijl u de vrijheid ervaart om te ontdekken waar uw hart u leidt. 

Bij Witsen Marine gaan we verder dan alleen het aanbieden van ligplaatsen. Wij begrijpen dat uw boot meer is dan slechts een vaartuig; het is de belichaming van uw passie, levensstijl en avonturen. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding om de perfecte ligplaats te vinden die aansluit bij uw dromen en plannen. 

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van de ultieme maritieme beleving. Laat ons uw nautische dromen werkelijkheid maken. Bij Witsen Marine streven we naar optimale klanttevredenheid, zodat u zorgeloos kunt genieten van elk vaaravontuur dat u te wachten staat.