Great Seaworthiness IRON Boats

Dealer van IRON boats

Bij Witsen Marine zijn we verheugd om met u de opwindende wereld van IRON Boats te delen. Een waar meesterwerk in samenwerking met het gerenommeerde Mannerfelt Design Team. Als trotse officiële dealer voor Europa, brengen wij de perfectie van IRON Boats naar u toe.

Functionaliteit en Comfort

De opvallend verhoogde boeg van IRON Boats houdt de bemanning droog, zelfs in uitdagende wateromstandigheden.

De doordachte verlaagde rompzijde verbetert de balans en wendbaarheid tijdens het varen. Met ruime opbergcompartimenten en handige waterskipalen wordt uw ervaring aan boord van IRON Boats zowel praktisch als plezierig.

Met slechts 9 gemeenschappelijke modules onderscheidt IRON Boats zich in efficiëntie en productiekwaliteit. Terwijl andere botenmerken gebruikmaken van veel meer onderdelen, garanderen wij met deze aanpak kosteneffectieve productie en hoge standaarden.

De Passie van de Iron brothers

Achter IRON Boats schuilt de passie en ervaring van de IRON BROTHERS, Lars en Henrik Peterson.

Hun liefde voor motorbootvaren aan de kust van West-Zweden heeft geresulteerd in de creatie van IRON Boats – een weerspiegeling van hun diepgaande kennis en inzicht in de zee en het vakmanschap.

Ontdek bij ons de wereld van IRON Boats, waar innovatie en prestatie samenkomen om een ongeëvenaarde ervaring op het water te bieden. Als uw officiële Europese partner staan we klaar om u te begeleiden in deze spannende ontdekkingsreis.