It all starts from the Sea Fiart

Luxe en elegantie Fiart Mare

Fiart Mare – de belichaming van luxe, elegantie en vakmanschap in de wereld van jachtbouw. Als exclusieve importeur voor de Benelux, heeft Witsen Marine het voorrecht om deze buitengewone Fiart jachten aan u aan te bieden.

Fiart – Pastrovich line

Fiart – Cetera Line

Fiart – Classic Line

Krachtige sportboot Fiart Mare 43

Stap aan boord van de Fiart Mare 43, een krachtige sportboot met een gestroomlijnde romp en een open dek lay-out.

Deze snelvarende Fiart schepen combineren moeiteloos elegantie met sportiviteit en bieden u de ultieme adrenalinekick op het water. Geniet van de prachtige vergezichten terwijl u door het water snijdt.

Ruimte en luxe Fiart Mare P54

Voor watersportliefhebbers die op zoek zijn naar meer ruimte en luxe, is de Fiart Mare P54 een uitstekende keuze.

Dit vlaggenschip van Fiart biedt een uitzonderlijke leefruimte, met een elegant en eigentijds interieur dat verfijning uitstraalt. De ruime dekken, met meerdere lounges en eetgedeeltes, nodigen uit tot ontspanning en vermaak. Dit jacht biedt het beste op het gebied van comfort en is perfect voor langere reizen en plezierige vakanties op het water.

Esthetiek en het comfort Fiart Mare

Bij Fiart draait het niet alleen om de esthetiek en het comfort, maar ook om geavanceerde technologie en prestaties.

Elk model Fiart jacht is uitgerust met hoogwaardige navigatiesystemen en krachtige motoren, waardoor u kunt genieten van een soepele en betrouwbare vaarervaring. Met de aandacht voor kwaliteit en veiligheid waar Fiart Mare om bekend staat, kunt u met vol vertrouwen de wateren verkennen.

Exclusieve importeur Benelux

Als exclusieve importeur voor de Benelux is Witsen Marine trots om u de Fiart Mare collectie aan te bieden.

Onze passie voor het leveren van buitengewone jachten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is de drijvende kracht achter ons werk. Stap aan boord van een Fiart Mare jacht en laat u betoveren door de weelde, het vakmanschap en de unieke sfeer die deze jachten te bieden hebben.

Ervaar de ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit van de Fiart Mare jachten. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, prestaties en comfort, en geniet van een leven vol weelde op het water.