FIART Seawalker 39

Fiart logo

Ontdek de FIART Seawalker 39

Prijs op aanvraag

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de Fiart Seawalker 39 presenteren - een jacht dat luxe, functionaliteit en prestaties op harmonieuze wijze combineert. Met zijn opvallende design en hoogwaardige afwerking is de Fiart Seawalker 39 de belichaming van Italiaans vakmanschap en elegantie.

De Fiart Seawalker 39 is zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. De indeling van dit jacht biedt een perfecte balans tussen leefruimte, functionaliteit en esthetiek. Met een ruime en uitnodigende cockpit, compleet met een eethoek en zonnebedden, kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De salon is voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. Het interieur is met zorg vormgegeven, met hoogwaardige materialen en luxe afwerkingen die een gevoel van verfijning en comfort creëren.

De Fiart Seawalker 39 biedt veelzijdige accommodatie voor gasten, met twee goed uitgeruste hutten. De master hut is een toevluchtsoord van rust en luxe, compleet met een eigen ensuite badkamer. De tweede hut is ruim en comfortabel, en biedt voldoende ruimte voor gasten om te ontspannen en te rusten. Met deze royale slaapgelegenheid kunnen gasten genieten van een goede nachtrust, waardoor ze fris en uitgerust zijn voor de volgende dag op het water.

De Fiart Seawalker 39 is ook uitgerust met moderne navigatiesystemen en technologieën die uw reis veilig en gemakkelijk maken. Met intuïtieve bedieningspanelen en gebruiksvriendelijke functies kunt u moeiteloos navigeren en de boot bedienen. Daarnaast biedt de ruime opslagruimte voldoende mogelijkheden om uw persoonlijke spullen en uitrusting veilig op te bergen.

Seawalker 39 | Lay-out binnenzijde
Binnenin de Seawalker 39 vindt u een goed doordacht ontwerp dat luxe en comfort combineert. Aan de voorzijde van het jacht bevindt zich de master bedroom, waar u kunt genieten van de rust en privacy. Aan de achterzijde van het jacht kunt u kiezen tussen twee 1-persoonsbedden of een grote bank, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Of u nu kiest voor een romantische uitje voor twee of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie, de Seawalker 39 biedt de ideale ruimte.

Seawalker 39 | Lay-out op het dek
Op het dek van de Seawalker 39 hebt u twee opties om uw ervaring te personaliseren. Kies voor de achterbank met een eettafel voor gezellige diners aan boord. Deze tafel kan ook worden omgetoverd tot een zonnedek om te genieten van de zon. Als alternatief kunt u opteren voor een ruim zonnedek aan de achterzijde voor ultieme ontspanning op het water. De keuze is aan u, zodat u maximaal kunt genieten van uw tijd op het dek.

Seawalker 39 | T-Top of open versie
De Fiart Seawalker 39 is verkrijgbaar in twee configuraties om aan uw verwachtingen te voldoen. De open versie is perfect voor degenen die de frisse lucht en de zon willen omarmen, terwijl de T-Top versie beschutting biedt tegen de elementen en extra comfort op het water. Ongeacht uw keuze, kunt u vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap dat Fiart biedt.

Seawalker 39 | Motorvermogen
Bij de Fiart Seawalker 39 heeft u de keuze tussen inboard- en outboardmotoren, zodat u de prestaties kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Voor inboardmotoren bieden we de krachtige opties van 2x D4 320 HP - DPI, 2x D6-400 DPI of 2x D6-440 DPI motoren. Als u de voorkeur geeft aan outboardmotoren, kunt u kiezen uit topmerken zoals Yamaha, Suzuki of Mercury, met vermogens variërend van 2x 300 PK tot 2x 375 PK. Wat uw vaarstijl ook is, de Seawalker 39 biedt de juiste aandrijving om u naar uw bestemming te brengen.

Seawalker 39 | Witsen Marine
Bij Witsen Marine begrijpen we dat luxe en prestaties hand in hand gaan. Als exclusieve dealer van Fiart in de Benelux ontzorgen wij u van A tot Z. We helpen bij het vinden van ligplaatsen, chartermogelijkheden en bieden onderhoudscontracten aan, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw plezier op het water.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw avontuur te beginnen en de Fiart Seawalker 39 zelf te ervaren. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw droom van luxe en comfort op zee waar te maken.

Toon meer

Bekijk de FIART Seawalker 39

Specificaties FIART Seawalker 39

Algemeen

Lengte
12.60 m
Breedte
3.86 m
Diepgang
0.01 m
Ontwerper
Fiart
Werf
Fiart
CE
B
CE aantal opvarenden
12
Besturing
Stuurwiel

Accommodatie

Type interieur
Diverse kleuren mogelijk
Matrassen
Kussens
Watertank & materiaal
620 liter
Aantal douches
1
Toiletten
1 Elektrisch
TV
Radio/CD-speler
Kooktoestel & brandstof
Optioneel grill, gas of inductie
Koelkast & voeding
1 binnen, 2 buiten optioneel
Verwarming
hete lucht Optioneel
Airconditioning
Optioneel

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
2
Volvo Penta 2x 320 HP - DPI / 2x D6-400 DPI / 2x D6-440 DPI
Start type
Elektrisch
Type
Binnenboord
Overbrenging
Hekdrive
Brandstoftank aantal
1.000
Max snelheid
42 knopen
Kruissnelheid
25 knopen
Accu
6 x 145 Ah
Download brochure