skip to Main Content

De WB1-E: Stoer, robuust en fluisterstil

De WB1-E: stoer en stevig. Verkrijgbaar als compleet casco, in staal of aluminium, met een elektrische aandrijflijn. De WB1-E is ontwikkeld naar het idee van een sleper. De grote bolders en sleepbeting achter het stuurwiel maken de boot uniek.

De luxueuze uitstraling wordt door onder andere het synthetisch Topdek gecreëerd. Het synthetische Topdek zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar maakt de boot tevens onderhoudsvriendelijk en robuust.

De WB1-E wordt standaard uitgerust met een elektrische inboardmotor van Green Marine. Hiermee draagt u bij aan een schonere wereld, en voldoet u aan de hedendaagse (vaar)eisen. Op steeds meer wateren binnen de Benelux geldt namelijk een elektrische vaarverplichting.

De WB1-E is energiezuinig, fluisterstil en heeft een lange vaarrange.

 

WB1-E | Elektrisch varen

De WB1 wordt standaard uitgerust met een Green Marine elektrische inboardmotor. Met een Green Marine elektrische boot motor ervaar je de kracht en oorverdovende stilte van elektrisch varen.

Dankzij de slimme direct-drive technologie beperkt onze Green Marine elektrische boot motor de interne weerstand, voor optimaal vermogen. Vergeleken met een standaard elektrische boot motor produceert onze motor hetzelfde vermogen met 30% minder energieverbruik.

– Green Marine motoren zijn tot 30% krachtiger
– Gemaakt in Duitsland, afgebouwd in Nederland
– 5 jaar garantie

WB1-E | Topdek

De WB1-E wordt uitgerust met een dek en motorkist van Topdek. Topdek is hét alternatief voor teakhout. Dit duurzamere alternatief, gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC van de tweede generatie, zorgt met zijn fraaie en realistische houtnerf uiterlijk voor een unieke en toch karakteristieke uitstraling van uw boot.

Voordelen Topdek:
– Het dek blijft koeler qua temperatuur
– Het dek is onderhoudsarm
– Het is duurzaam en milieuvriendelijker

WB1-E | Kussenset

Silverguard is een zacht en soepel kunstleer welke een metallic glans heeft met de uitstraling van stof. Silverguard voldoet aan zeer hoge eisen en is zeer geschikt voor de watersport markt.

Silverguard is gemakkelijk schoon te maken d.m.v. water en zeep, enorm sterk en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Ook heeft het zeer hoge kleur- en lichtechtheden.

U kunt uw kussenset volledig zelf samenstellen. Met ruim 60 kleuren, en 3 verschillende kussen pakketten zit er zeker iets voor u bij.

WB1-E: Technische specificaties

Bouwer : Jachtwerf Nicolaas Witsen
Lengte : 7,58 meter
Breedte : 2,54 meter
Diepgang : 0,72 meter
Doorvaart hoogte : 1,15 meter
Gewicht : +/- 2600 kg
Personen : 12
Motor : Elektrisch of diesel
Materiaal : Staal of aluminium
WB1 Sloep 1
WB1 Sloep 2
WB1 Sloep 3
WB1 Sloep 4
WB1 Sloep 5
WB1 Sloep 6
WB1-E
WB1 Sloep 7
WB1 Sloep 8
WB1 Sloep 9
WB1 Sloep 10
WB1 Sloep 11
WB1 Sloep 12
Flexiteek
WB1 Sloep 13
WB1 Sloep 14
WB1 Sloep 15
WB1 Sloep 16
WB1 Sloep 17
WB1 Sloep 18
WB1 Sloep 19
WB1 Sloep 20
Boot Gadgets

WB1-E: Over de Green Marine motor

Elektrische binnenboordmotor van Green Marine Motors

Nederlands design gemaakt in Duitsland. De Green Marine elektrische boot motor belooft uitstootvrij varen zonder in te leveren op prestatie of plezier.

Voel de kracht van onze elektrische boot motor

De Green Marine elektrische boot motor combineert een innovatief ontwerp met slimme technologie om tot wel 3,5 keer meer koppel te produceren dan andere motors, op een spanning van slechts 48 volt. Zoveel koppel betekent directe en efficiënte krachtlevering. Onze sterkste elektrische boot motor produceert maar liefst 300 Nm aan koppel, meer dan een 100 pk dieselmotor.

Extreem zuinig en efficiënt

Dankzij de slimme direct-drive technologie beperkt onze Green Marine elektrische boot motor de interne weerstand, voor optimaal vermogen. Vergeleken met een standaard elektrische boot motor produceert onze motor hetzelfde vermogen met 30% minder energieverbruik.

Intuïtieve gashendel

Bij de controller hoort ook onze eigen gashendel, gemaakt met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Onze motor hoeft niet eerst op toeren te komen zoals dieselmotoren: je kunt in één keer van vol gas vooruit naar vol gas achteruit. Net als de controller is ook de gashendel IP67-gecertificeerd en dus waterbestendig. De gashendel is mooi in haar eenvoud: sluit de kabel aan de controller en je bent klaar om te varen. Zo simpel is het.

Multifunctioneel display

Op dit multifunctionele waterdichte display vind je alles wat je nodig hebt om je elektrische systeem te monitoren. Bekijk hier onder andere het toerental van de motor, het vermogen dat je verbruikt tijdens het varen en de temperatuur van de motor en controller. Dit onderdeel is optioneel maar is een mooie aanvulling op je al complete aandrijfsysteem.

WB1-E | Contact informatie

Benieuwd naar de WB1? Neem contact met ons op.

De WB1-E is ook te bewonderen in onze showroom in Alkmaar. Wij zijn gevestigd op het terrein van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen. Kraspolderweg 4, 1821 BW Alkmaar

WB1-E: Optielijst

 • Synthetisch teakdek (Topdek)
 • Aluminium traanplaat 3,5 / 5
 • Buiskap
 • Kussenset
 • Elektrische inboardmotor (10 of 17.5 kW)
 • Lithium of AGM accupakket
 • Vetus M3.29
 • Omvormer
 • Extra 12v verbruikersaccu
 • Kuipverlichting
 • 12v en USB stopcontact
 • Raymarine 7 of 9”
 • Raymarine stuurautomaat
 • Fusion audiopakket
 • Vetus boegschroef
Back To Top