WB1 E (Elektrisch)

WB1 logo

Ontdek de WB1 E (Elektrisch)

€ 85.000 (Inclusief BTW)

De WB1 is geïnspireerd op het concept van een sleepboot, wat deze boot een onderscheidend karakter geeft. Zijn indrukwekkende bolders en sleepbeting achter het stuurwiel zijn kenmerkend voor zijn unieke design. Bovendien straalt deze boot pure luxe uit dankzij de hoogwaardige afwerking en het gebruik van premium materialen.

De WB1 is een oer Nederlands product en wordt volledig afgebouwd door der vakmensen van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen uit Alkmaar. De WB1 is niet zomaar een boot; het is een gepersonaliseerd meesterwerk dat vakmanschap en stijl perfect combineert.

Bij de WB1 krijgt u de kans om uw boot geheel naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. U heeft de keuze tussen een massieve stootlijst of een hufterproof rubberstootrand, zodat u de ideale bescherming voor uw boot kunt selecteren.

Bovendien bieden we een reeks aanvullende opties aan om uw vaarervaring nog aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geïntegreerde koeling in de banken, een boegschroef voor moeiteloos manoeuvreren, een verlengd zonnedek voor ontspanning in de zon, en diverse kussensets om uw boot comfortabel en stijlvol aan te kleden.

Onze keuze voor de kussensets valt op Silverguard, een opvallend kunstleer met een prachtige metallic glans. Silverguard biedt niet alleen de uitstraling van stof, maar combineert dit met de duurzaamheid en kracht van hoogwaardig kunstleer. Met een palet van maar liefst 60 kleurvariaties, variërend van neutrale tinten tot levendige kleuren, biedt Silverguard veelzijdigheid en een ongeëvenaarde kwaliteit.

En als het aankomt op geluid, kunt u vertrouwen op onze keuze tussen Fusion of JL-audioapparatuur. Afhankelijk van uw voorkeuren, selecteren wij een installatie die perfect past bij uw muzikale wensen.

WB1-E | Motovermogen
De WB1 is beschikbaar in een elektrische, diesel of diesel-hybride uitvoering. De elektrische variant zullen wij hier nader belichten. Bij deze elektrische optie hebben we de standaardkeuze gemaakt voor de fluisterstille inboardmotor van ePropulsion.

U kunt kiezen tussen een 10 kW- of een 20 kW-motor. De ePropulsion-motoren onderscheiden zich door hun compacte formaat (circa 60% kleiner dan andere motoren), lichtgewicht ontwerp (ongeveer 65% lichter dan andere motoren), fluisterstille werking en de optie voor hydrogeneratie.

Het accupakket voor deze elektrische WB1 wordt volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Met de ePropulsion-motoren heeft u bovendien de mogelijkheid om de locatie van uw boot, vaarroutes, snelheden en accucapaciteit eenvoudig te monitoren via een handige app.

WB1-E | Dek
Als bootvloer van de WB1 bieden wij u de keuze tussen twee hoogwaardige afwerkingsopties: Topdek en Seadek. Topdek is een stijlvol alternatief voor echt teak, zonder de nadelen van verkleuring of vergrijzing.

Seadek daarentegen combineert EVA-schuim met HPL-teaklijnen voor bootvloeren die perfect bij uw boot en persoonlijke smaak passen. Beide opties staan garant voor duurzaamheid, minimaal onderhoud, comfort (minder opwarming) en uitstekende antislip eigenschappen.

Of u nu kiest voor de klassieke elegantie van Topdek of de moderne look van Seadek, u zult genieten van een vloer die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.

WB1-E | Over de WB1
WB staat trots voor Witsen Brutus en draagt deze naam met eer. De WB1 is een puur Hollands product en wordt van begin tot eind ontworpen en vervaardigd door, ons moederbedrijf, het gerenommeerde Nautisch Centrum Nicolaas Witsen.

Al sinds 1853 is Nautisch Centrum Nicolaas Witsen een gevestigde naam in Alkmaar en de omliggende regio. Hun expertise omvat onder andere de nieuwbouw van schepen. Als de trotse eigenaar van het befaamde merk Super van Craft en als bouwer van boten die in het verleden in opdracht van Feadship zijn gemaakt, kent Nicolaas Witsen een rijke en indrukwekkende geschiedenis.

Kies voor de WB1 en u kiest voor meer dan alleen een boot; u kiest voor vakmanschap, traditie en toewijding aan kwaliteit die generaties lang meegaan. Ervaar de erfenis van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen en geniet van een product dat de hoogste normen van de Nederlandse scheepsbouw weerspiegelt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend met ons in contact om over de mogelijkheden te bespreken.

Toon meer

Bekijk de WB1 E (Elektrisch)

Specificaties WB1 E (Elektrisch)

Algemeen

Lengte
7.58 m
Breedte
2.54 m
Diepgang
0.72 m
Ontwerper
Nicolaas Witsen
Werf
Nicolaas Witsen
Bouwnummer
1
CE max gewicht
2.700 kg
CE aantal opvarenden
12
Rompvorm
Rondspant
Rompkleur
Grijs
Dek en opbouw materiaal
Staal
Doorvaarthoogte normaal
1,15 m
Waterverplaatsing
2.600 kg
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Roer
Enkel

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
1
Start type
Elektrisch
Type
Binnenboord
Merk
Green Marine
Model
17.5 kW
Bouwjaar
2023
Vermogen
17,5 kW
Urenteller
Brandstof
Elektrisch
Overbrenging
Schroefas
Voortstuwing
Schroef
Max snelheid
7 km/u
Kruissnelheid
5 km/u
Boegschroef
Elektrisch
Accu
7 x 200 Ah
Acculader
Omvormer
5.000 Watt
Voltmeter
Walstroom
Walstroomkabel
Voltage
12V 48V 220V

Navigatie en elektronica

Log/snelheid
Raymarine Axiom
Download brochure