FIART Seawalker 35

Fiart logo

Ontdek de FIART Seawalker 35

Prijs op aanvraag

Stap aan boord van de Fiart Seawalker 35 en betreed een wereld van luxe, stijl en ongeëvenaarde prestaties. Als een meesterwerk van Italiaanse scheepsbouw en ontwerp, belichaamt deze jacht de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, zijn we verheugd om deze buitengewone boot aan te bieden aan veeleisende watersportliefhebbers.

Stap aan boord van de Fiart Seawalker 35 en ontdek een wereld van onbegrensde mogelijkheden en verrassende ruimte voor haar lengte. Deze opmerkelijke boot verwelkomt u met open armen, zowel bovendeks als in haar comfortabele cabin. Ontdek de Seawalker 35 en ervaar het beste van beide werelden: een ruim interieur en een uitgestrekt dek, allemaal verpakt in een elegant ontwerp.

Fiart Seawalker 35 - Interieur
Wanneer u de trap afloopt naar het interieur van de Seawalker 35, wordt direct duidelijk wat deze boot zo uniek maakt. Zijn indrukwekkende breedte creëert een gevoel van ongeëvenaarde ruimtelijkheid en comfort. De zijramen benadrukken dit gevoel van openheid en laten natuurlijk licht binnenstromen, waardoor het interieur een heldere en uitnodigende sfeer heeft.

Voorin de boot wordt u verwelkomd door een ruim 2-persoonsbed, achterin de Seawalker 35 vindt u twee aparte 1-persoonsbedden, wat zorgt voor flexibiliteit. De boot is ook uitgerust met een ruime douche en een apart elektrisch toilet, zodat u van alle gemakken voorzien bent. Bovendien biedt de Seawalker 35 voldoende kastruimte om uw persoonlijke spullen op te bergen en georganiseerd te blijven tijdens uw verblijf aan boord.

Fiart Seawalker 35 - Verschil in de lay-out op het dek
Deze indrukwekkende boot biedt twee verschillende exterieur lay-out opties, zodat u uw vaarervaring precies kunt afstemmen op uw voorkeuren.

Optie 1: Dinette achter en zonnedek voor

Met lay-out optie 1 geniet u van een dinette aan de achterzijde van de boot en een zonnedek aan de voorzijde. Deze configuratie verhoogt de stahoogte binnen tot ongeveer 2 meter, waardoor u en uw gasten ruimte en comfort ervaren. Ontspan op het zonnedek terwijl u geniet van het prachtige uitzicht, of nodig vrienden en familie uit voor een gezellige maaltijd aan de dinette achteraan.

Optie 2: Dinette voor en zonnedek achter

Als u de voorkeur geeft aan een andere opstelling, biedt lay-out optie 2 u een dinette aan de voorzijde van de boot en een zonnedek aan de achterzijde. Dit ontwerp zorgt voor een andere dynamiek aan boord en maakt het gemakkelijk om te genieten van de zon en het water vanaf het achterste zonnedek.

Ongeacht uw keuze voor lay-out optie 1 of 2, krijgt u bij beide configuraties een ruime buitenkeuken. Hier kunt u uw culinaire vaardigheden demonstreren met mogelijkheden voor een grill, kookplaat, icemaker en koelruimte. Deze extra voorzieningen maken het mogelijk om aan boord te genieten van heerlijke maaltijden en drankjes terwijl u van het buitenleven geniet.

Fiart Seawalker 35 - Motovermogen
Bij de Fiart Seawalker 35 draait alles om keuzevrijheid en prestaties op het water. Of u nu een liefhebber bent van inboardmotoren zoals de krachtige twinset D4-300 of 320 PK, of de voorkeur geeft aan outboardmotoren van topmerken zoals Yamaha, Mercury of Suzuki met vermogens variërend van een twinset 300 tot 400 PK, bieden wij u de mogelijkheid om uw droomboot op maat te configureren.

Bij zowel de inboard als outboard versie is het mogelijk om te kiezen voor het unieke joystick systeem. Snelheden met deze motorvermogen liggen tussen de 35 en 45 knopen. 

Fiart Seawalker 35 - Optionele accessoires
De Fiart Seawalker 35 is al indrukwekkend uitgerust in zijn standaardconfiguratie, maar voor diegenen die streven naar een nog meer verfijnde en persoonlijke ervaring, bieden we een reeks aanvullende opties en mogelijkheden om uw boot nog interessanter te maken.

Een van de opwindende opties voor de Fiart Seawalker 35 is de mogelijkheid om een hydraulisch zwemplateau aan de achterzijde te installeren. Dit platform kan zowel omhoog als omlaag bewegen, waardoor u gemakkelijk het water in kunt lopen wanneer u voor anker ligt. Dit biedt niet alleen extra gebruiksgemak, maar opent ook de deur naar nog meer waterplezier en ontspanning.

Hoewel de standaardversie van de boot een open ontwerp heeft, bieden we ook de optie om uw Fiart Seawalker 35 uit te rusten met een stoere T-top. Deze functionele en stijlvolle toevoeging biedt bescherming tegen de elementen, waardoor u kunt genieten van uw vaartocht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de weersomstandigheden.

Voor nog meer dekruimte en veelzijdigheid kunt u overwegen om hydraulische balkons aan de achterkant van de boot toe te voegen. Deze uitklapbare balkons bieden extra ruimte voor ontspanning, sociale bijeenkomsten of gewoon om van het uitzicht te genieten. Ze voegen een extra vleugje luxe toe aan uw al indrukwekkende Fiart Seawalker 35.

Fiart Seawalker 35 - Uw officiële partner van Fiart
Bij Witsen Marine zijn wij uw trotse partner van Fiart, een vooraanstaande naam in de wereld van luxe jachten en boten. 

Onze toewijding aan het voldoen aan uw behoeften gaat verder dan alleen het aanbieden van standaard Fiart boten uit onze voorraad. We begrijpen dat uw visie uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om uw Fiart-boot volledig naar uw eigen wensen aan te passen. Met een verscheidenheid aan lay-out opties zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor u de perfecte boot kunt creëren die aan al uw verwachtingen voldoet.

We begrijpen dat het bezitten van een luxe boot ook betekent dat u ondersteuning en voorzieningen nodig heeft om van elk moment op het water te genieten. Daarom staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste havenfaciliteiten, onderhoudspartners en zelfs mogelijke chartermogelijkheden voor uw Fiart-boot. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom met ons in contact! 

Toon meer

Bekijk de FIART Seawalker 35

Specificaties FIART Seawalker 35

Algemeen

Lengte
11.53 m
Breedte
3.82 m
Diepgang
0.67 m
Ontwerper
Fiart
Werf
Fiart
CE
B
CE aantal opvarenden
10
Dek en opbouw materiaal
Polyester
Romp kleur standaard wit, optioneel metallic
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten

Accommodatie

Stahoogte
Circa 2 meter
Eethoek
Slaapplaatsen
Vast: 2
Type interieur
Modern, houtlook
Kleur zelf samen te stellen
Matrassen
Kussens
Watertank & materiaal
250 liter
Watertankmeter
Vuilwatertank & materiaal
60 liter
Vuilwatertankmeter
Warm water
Optioneel
Buitenwater
dekwaspomp
Aantal douches
1
Afgesloten ruimte
Toiletten
1 Elektrisch
Radio/CD-speler
Optioneel / Fusion
Kooktoestel & brandstof
Inductie of grillplaat optioneel
Koelkast & voeding
Elektrisch
1 koelkast standaard / optioneel 1 binnen en buiten extra
Vriezer
Optioneel + Ice maker optioneel
Airconditioning
20000 BTU

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
2
2 stuks Inboard Volvo Penta D4 270 / D4 300 / D4 320 of Outboard 250 / 300 / 350 / 375 HP
Start type
Elektrisch
Brandstoftank aantal
1
Totale inhoud brandstoftank(s)
760 liter
Max snelheid
45 knopen
Afhankelijk van motorisering
Kruissnelheid
35 knopen
Brandstoftankmeter
Toerenteller
Oliedrukmeter
Temperatuurmeter
Boegschroef
Elektrisch
Optioneel
Accu
Acculader
Dynamo
Accumonitor
Generator
3.5 of 5.0 kW
Omvormer
Optioneel 1500 W
Voltage
12V

Navigatie en elektronica

Kompas
Log/snelheid
Dieptemeter
Navigatieverlichting
Autopilot
Merk afhankelijk van motorkeuze
GPS
Merk afhankelijk van motorkeuze
Kaartplotter
Merk afhankelijk van motorkeuze
Radar
Optioneel
AIS
Optioneel
Marifoon

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal
Rvs
Bimini
Optioneel bij open versie
Buitenkussens
Zwemplatform
Geen, vast of hydraulisch
Zwemtrap
Teakdek
Stootwillen, lijnen
Kuiptafel

Veiligheid

Brandblusser
Reddingsvesten
Zelflozende kuip
Download brochure