FIART Seawalker 43

Fiart logo

Ontdek de FIART Seawalker 43

Prijs op aanvraag

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de Fiart Seawalker 43 presenteren - een meesterwerk van luxe, innovatie en prestaties. Ontworpen om de zintuigen te prikkelen en te voldoen aan de meest veeleisende wensen, belichaamt de Fiart Seawalker 43 de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit.

De Fiart Seawalker 43 biedt een indrukwekkende indeling die is ontworpen om u te voorzien van comfort en flexibiliteit. Met een ruime cockpit en zonnedekken kunt u genieten van ontspannen momenten in de buitenlucht, terwijl de salon een oase van luxe en stijl biedt. Het interieur is prachtig vormgegeven met hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen, waardoor een gevoel van verfijning en comfort ontstaat.

Deze jacht is geschikt voor grotere gezelschappen en biedt royale accommodatie. De Fiart Seawalker 43 beschikt over ruime hutten, elk met een eigen ensuite badkamer. De master hut is een toevluchtsoord van luxe, met een comfortabel bed en voldoende opbergruimte. De gastenhutten zijn eveneens stijlvol en goed uitgerust, zodat uw gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf aan boord.

De Fiart Seawalker 43 is ontworpen met oog voor detail en uitgerust met geavanceerde technologieën. Het navigatiesysteem en de bedieningspanelen zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u moeiteloos kunt navigeren en de boot kunt bedienen. Daarnaast biedt deze jacht voldoende opslagruimte om uw persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd op te bergen.

Seawalker 43 | Open -of met t-top
De Fiart Seawalker 43 is beschikbaar in twee verschillende configuraties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Kies voor de open versie als u graag de wind in uw haren voelt en volop wilt genieten van de zon. Als u liever de schaduw opzoekt en extra bescherming tegen de elementen wilt, dan is de T-Top versie de perfecte keuze. Beide versies bieden dezelfde luxe en prestaties waar Fiart om bekend staat, dus u kunt vol vertrouwen uw keuze maken.

Seawalker 43 | Krachtige motoropties
De Fiart Seawalker 43 biedt een scala aan motoropties, zodat u de perfecte krachtbron kunt kiezen die bij uw wensen past. Of u nu op zoek bent naar een soepele cruisen met stern drives of IPS motoren. Het geavanceerde ontwerp van de romp en de aandrijftechnologie zorgen voor een efficiënt brandstofverbruik en uitstekende manoeuvreerbaarheid, ongeacht de motorconfiguratie die u kiest.

Seawalker 43 | Interieur
Stap aan boord van de Fiart Seawalker 43 en laat u betoveren door het weelderige interieur. De Seawalker 43 is ontworpen om u en uw gasten het ultieme comfort te bieden tijdens uw avonturen op zee. Het unieke ontwerp omvat een ruime master bedroom aan de voorzijde, een aparte slaapruimte met twee 1-persoonsbedden en een aparte douche met een apart toilet. Alles is doordacht en met oog voor detail vormgegeven, zodat u kunt genieten van de luxe van thuis, zelfs wanneer u ver van de kust bent.

Seawalker 43 | Witsen Marine
Bij Witsen Marine begrijpen we dat luxe en prestaties hand in hand gaan. Als exclusieve dealer van Fiart in de Benelux ontzorgen wij u van A tot Z. We helpen bij het vinden van ligplaatsen, chartermogelijkheden en bieden onderhoudscontracten aan, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw plezier op het water.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw avontuur te beginnen en de Fiart Seawalker 43 zelf te ervaren. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw droom van luxe en comfort op zee waar te maken.

Toon meer

Bekijk de FIART Seawalker 43

Specificaties FIART Seawalker 43

Algemeen

Lengte
13.84 m
Breedte
3.99 m
Diepgang
1.04 m
Ontwerper
Fiart
Werf
Fiart
CE
B
Besturing
Stuurwiel
+ joystick
Plek besturing
Buiten
Trimflaps
Optioneel
Stabilisator
Gyros Optioneel

Accommodatie

Stahoogte
215 cm
Machinekamer
Slaapplaatsen
Vast: 4
Type interieur
Modern, houtlook
Meerdere kleurstellingen mogelijk
Matrassen
Kussens
Watertank & materiaal
620 liter
Watersysteem
Druksysteem
Warm water
Buitenwater
dekwaspomp buitendouche
Aantal douches
1
+ 1 buitendouche
Toiletten
1 Elektrisch
TV
Radio/CD-speler
Kooktoestel & brandstof
Grill / Gas / Inductie optioneel
Koelkast & voeding
1 binnen + 2 buiten
Verwarming
hete lucht

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
2
Optioneel 2x 400 HP D6 DPI / 2x 380 HP IPS 500 / 2x 440 HP IPS 600 / 2x 480 HP IPS 650
Start type
Elektrisch
Voortstuwing
IPS of stern drive
Brandstoftank aantal
1
Totale inhoud brandstoftank(s)
1.150 liter
Max snelheid
38 knopen
Kruissnelheid
25 knopen
Boegschroef
Elektrisch

Navigatie en elektronica

Kompas
Log/snelheid
Dieptemeter
Navigatieverlichting
Kaarten, gidsen
Roerstandaanwijzer
Autopilot
GPS
Kaartplotter
Marifoon

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal
Anker bevestiging
Ketting
Ankerlier
Elektrisch
Zwemplatform
Zwemtrap
Teakdek
Stootwillen, lijnen
Download brochure