Iron 707

IRON logo

Ontdek de Iron 707

€ 50.050 (Inclusief BTW)

Imponeer op het Water met de Iron 707: Ultieme Kracht en Stijl

IRON Boten zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ironbrothers en het toonaangevende ontwerpteam van Mannerfelt, een internationaal erkend bureau met meer dan honderd succesvolle motorbootprojecten, talrijke ontwerpprijzen en 25 wereldkampioenschappen in powerboatraces. Hun reputatie is gebaseerd op uitstekend ontwerp, brandstofefficiënte rompen en baanbrekende oplossingen.

Het unieke spatbordprofiel en de geïnspireerde faceted oppervlakken geven IRON Boten hun onderscheidende karakter, zowel in beweging als bij het aanmeren. De hoge boeg houdt de boot droog in ruwe omstandigheden, terwijl de lage rompzijde gewicht bespaart en stabiliteit biedt tijdens het varen. Het slim ontworpen middenconsole zorgt voor optimale gewichtsverdeling en wendbaarheid.

Bij IRON Boten staat functionaliteit centraal, met ruime opslagcompartimenten in de boeg, achtersteven en middenconsole, samen met handige voorzieningen zoals een waterskipaal en toegankelijke zwemplatforms.

Bovendien onderscheidt IRON zich door efficiëntie in productie, met slechts 9 gemeenschappelijke modules voor verschillende modellen. Dit resulteert in kosteneffectieve productie zonder in te leveren op kwaliteit, waardoor IRON Boten kunnen concurreren met duurdere sportboten.

De Iron 707, een van de opvallende modellen, wordt standaard geleverd met indrukwekkende functies, waaronder een transomluik, skipaal, elektrische bilgepomp, zwemtrap, brandblusser, royale opbergruimte, geïntegreerde IRON-stootrand en LED-navigatieverlichting. Optionele upgrades omvatten Seadek, zonnedek, afdekzeil, sprayhood, doucheset, t-top, opklapbare tafel, Simrad-navigatie en antifoulingbehandeling.

Iron 707 – Kleurstelling
Met drie prachtige kleuropties voor de romp, kunt u de look van uw boot aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.
Wit: Als u van tijdloze elegantie houdt, is de witte romp een klassieke keuze. Het straalt puurheid en verfijning uit, waardoor uw Iron 707 een tijdloze uitstraling krijgt.
Zwart: Voor een krachtige en gedurfde uitstraling kunt u kiezen voor de zwarte romp. Het geeft uw boot een stoere en moderne uitstraling die indruk zal maken op het water.
Donkergrijs: De donkergrijze romp straalt een gevoel van ingetogen luxe uit. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een subtiele maar stijlvolle uitstraling.

Bovendien wordt elke Iron 707 standaard geleverd met Iron's unieke zwarte stootrand, die niet alleen de esthetiek versterkt, maar ook zorgt voor extra bescherming en duurzaamheid.

Iron 707 – Motorvermogen
Op deze prachtige Iron 707 adviseren wij een minimaal motorvermogen van 150 PK . De Iron 707 heeft een maximaal toegestaan motorvermogen van 250 PK.

Met een motorvermogen van 150 PK kunnen snelheden tot wel 40 knopen (ongeveer 74 km/h) bereikt worden. Wanneer u op zoek bent naar de maximale snelheid, overweeg dan een krachtige 250 PK buitenboordmotor, waarmee indrukwekkende snelheden tot 48 knopen (ongeveer 92 km/h) behaalt kunnen worden.

Er is een breed scala aan motormerken om uit te kiezen. Als trotse Yamaha-dealer staan we klaar om u te adviseren over de beschikbare mogelijkheden en te helpen bij het kiezen van de perfecte motor voor je Iron-boot. Daarnaast bieden we ook merken zoals Mercury en Honda als mogelijke opties, zodat je kunt kiezen uit de beste motoren op de markt.

Iron 707 – De geschiedenis achter Iron
De broers Lars en Henrik Peterson, ook bekend als IRONBROTHERS, hebben hun rijke ervaring in motorbootvaren opgedaan langs de ruige kust van West-Zweden. Hun diepgaande kennis heeft geleid tot de ontwikkeling van IRON Boten, bekend om hun stealth design, functionaliteit en zeewaardigheid.

Iron 707 – Witsen Marine, uw dealer
Bent u op zoek naar de perfecte Iron 707? Zoek niet verder! Bij Witsen Marine zijn we een dealer van het prestigieuze merk Iron. Met een ruime voorraad Iron boten staan we altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste model dat aan al uw wensen voldoet.

Wij bieden niet alleen de hoogwaardige Iron boten. Wij verzorgen (motor)onderhoud van uw Iron op locatie, bieden een winterstalling aan en helpen u bij het zoeken van de beste verzekering. We staan garant voor een naadloze koopervaring en ondersteunen u bij elke stap, van advies over specificaties tot financieringsmogelijkheden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ontdek de wereld van Iron boten bij Witsen Marine en ervaar de vrijheid van varen op zijn best. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw droomboot werkelijkheid te maken.

Toon meer

Bekijk de Iron 707

Specificaties Iron 707

Algemeen

Lengte
7.12 m
Breedte
2.44 m
Diepgang
0.69 m
Ontwerper
Mannerfelt Design Team
Werf
Iron Boats
CE
C
CE aantal opvarenden
7
Rompvorm
Zwart, Grijs of Wit
Dek en opbouw materiaal
Polyester
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
1
Maximaal 250 PK
Start type
Elektrisch
Max snelheid
40 knopen
Kruissnelheid
50 knopen
Download brochure