Hiswa te Water te Lelystad

Ontdek het beste van Fiart en WB1 op de Hiswa te Water in Lelystad!

Eind augustus is het zover, de Hiswa te Water. Uiteraard is Witsen Marine aanwezig. Op deze boatshow vertegenwoordigen wij de merken WB1 en Fiart.

Deze exclusieve boten tonen innovatie, vakmanschap en de ultieme maritieme ervaring. Lees verder en ontdek waarom deze merken de absolute top zijn in de jachtwereld!

Hiswa te Water
30 augustus – 3 september

Fiart: Een meesterwerk op het water
Fiart staat bekend om zijn meesterwerk boten die een harmonieuze balans tussen luxe en prestaties bieden. Met meer dan 60 jaar ervaring in de botenbouw, hebben Fiart-vaartuigen een ongeëvenaarde elegantie en kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle sportboot of een ruime jacht, Fiart biedt een breed scala aan modellen die voldoen aan de hoogste normen van comfort en functionaliteit. Bewonder de Italiaanse flair en de aandacht voor detail die Fiart boten tot een ware blikvanger maken op het water.

WB1: De ultieme luxe ervaring
WB1 staat synoniem voor ultieme luxe en vakmanschap. Deze high-end jachten belichamen de verfijning en exclusiviteit die de meest veeleisende klanten zoeken. Met een focus op innovatieve technologieën en ongeëvenaarde prestaties, biedt WB1 een uitzonderlijke ervaring op het water.

Elk WB1-boot wordt op maat gemaakt om aan de persoonlijke wensen van de eigenaar te voldoen, waardoor elk schip uniek is in zijn soort. Bewonder de met de hand vervaardigde details en de luxe interieurs die het toppunt zijn van stijl en comfort.

Bezoek ons op de Hiswa te Water in Lelystad
Ontmoet ons team en ervaar de ongeëvenaarde klasse van Fiart en WB1 op de Hiswa te Water in Lelystad. Wij nodigen u van harte uit om ons uitgebreide assortiment van deze premium merken te verkennen en te genieten van de ultieme maritieme sfeer. Kom langs, bewonder de schoonheid van onze boten en laat u inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de jachtwereld.

Wacht niet langer! Ontdek de wereld van Fiart en WB1 op de Hiswa te Water in Lelystad en zet de eerste stap naar het vervullen van uw ultieme maritieme droom. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand!