De 5 voordelen van een BRIG boot

Voor veel mensen zijn opblaasbare boten de juiste keuze. Een BRIG boot is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van opblaasbare boten, maar wat zijn de voordelen van het bezitten van een BRIG boot? In dit artikel worden alle aspecten van een BRIG boot uitgelegd. Houd je creditcard bij de hand, want we zijn er zeker van dat je aan het einde van dit artikel een van deze boten voor jezelf wilt hebben!

1. Het ontwerp

De boten van BRIG zijn ontworpen met superieure materialen en innovatieve ideeën in het achterhoofd. Het is een bekend feit dat de klanten met een BRIG boot een hoogwaardige boot willen die gemakkelijk te zien is, maar ook perfect functioneert. Elk vaartuig van de boot is uitgeprobeerd en getest om ervoor te zorgen dat het als boter in een pan in het water beweegt. De BRIG boot biedt niet alleen een geweldige ervaring voor de kapitein, maar ook voor de bemanning. Tijdens het ontwerpproces stond veiligheid hoog op de prioriteitenlijst bij het maken van deze boot. Het ontwerp maakt het mogelijk om veel controle te hebben bij het manoeuvreren in drukke en krappe ruimtes.

2. Onderhoud

Deze stijve opblaasbare boten zijn gemakkelijk te onderhouden in vergelijking met boten in glasvezelstijl. Terwijl een mooie gewaxte en gepolijste boot geweldig is voor de ogen, biedt de BRIG boot zijn klanten de mogelijkheid om zo gemakkelijk mogelijk af te spoelen, te tanken en op te stijgen. De eenvoud van de systemen aan boord maakt eigendom tot een echte bonus. De BRIG boten hebben veel geweldige functies om het onderhoudsproces te vereenvoudigen, zoals zelflozende dekken.

3. De techniek

Het team achter deze geweldige boot bestaat uit ex-militaire en auronautische professionals die alles hebben gedaan en meegemaakt. Ze hebben al hun kennis gebruikt om de beste opblaasbare boten te testen, ontwikkelen en creëren om veel verschillende mensen van dienst te kunnen zijn. Elk schip is met de hand gemaakt en ondergaat een strenge kwaliteitscontrole voordat het naar zijn eindbestemming wordt verzonden. Het ontwerp zorgt ervoor dat alle materialen samenwerken om je de best mogelijke ervaring op het water te bieden.

4. Levensduur

Hoewel de gekozen materialen superieur zijn in termen van kwaliteit, is het ontwerpplan wat deze boot echt doet werken. De structuur van de boot is gemaakt van buizen met kamers. De kamers zijn ontworpen om veiligheid te bieden voor het geval er een faalt. Dit betekent dat als één kamer beschadigd is, dit niet betekent dat de hele boot naar de bodem zinkt. Als je goed kijkt, zijn de diepe V-rompen ook gemaakt van glasvezel. Dit biedt bescherming die geen enkele andere opblaasbare boot kan bieden.

5. Prijs

Wat echt vermeld moet worden als het over opblaasbare boten gaat, is natuurlijk de prijs. Het vinden van de juiste boot voor een mooie prijs kan voor velen moeilijk zijn. Met BRIG boten zijn er echter veel opties. De prijs kan beginnen bij 3000 euro en kan oplopen tot 100.000 euro. Hoewel deze prijzen misschien heel verschillend lijken, hoef je bij BRIG boten niet in te leveren op kwaliteit!

De 5 voordelen van een BRIG boot