Brig Eagle 4

Brig logo

Ontdek de Brig Eagle 4

Prijs op aanvraag

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de BRIG Eagle 4 presenteren - een toonbeeld van luxe, veelzijdigheid en prestaties. Deze premium RIB (Rigid Inflatable Boat) biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het de ideale metgezel is voor zowel avonturiers als liefhebbers van luxe.

De BRIG Eagle 4 is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het elegante en tijdloze ontwerp is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Met zijn gestroomlijnde romp en strakke lijnen straalt de BRIG Eagle 4 klasse en verfijning uit, waardoor het een blikvanger is op het water.

De veelzijdigheid van de BRIG Eagle 4 maakt het mogelijk om hem te gebruiken als bijboot in een bootgarage, davits of op het voordek van uw jacht. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie is deze boot gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Of u nu wilt genieten van ontspannen tochten langs de kust of snelheid en opwinding zoekt tijdens watersportactiviteiten, de BRIG Eagle 4 staat voor u klaar.

De ruime en goed ontworpen zitplaatsen bieden comfortabele accommodatie voor maximaal zes personen, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water in gezelschap van familie en vrienden. De ergonomische stoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere tochten. Bovendien is er voldoende opbergruimte aan boord om uw persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te houden.

Met betrekking tot de specificaties is de BRIG Eagle 4 uitgerust met een krachtige buitenboordmotor. U kunt kiezen uit verschillende motoropties, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Deze betrouwbare motoren leveren uitstekende prestaties en wendbaarheid op het water, waardoor u moeiteloos kunt cruisen en manoeuvreren. Met geavanceerde technologieën en uitstekende brandstofefficiëntie kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de BRIG Eagle 4.

Bij Witsen Marine begrijpen we dat uw bootervaring uniek is en dat u alleen het beste verdient. Met de BRIG Eagle 4 kunt u genieten van de vrijheid, het comfort en de veelzijdigheid die u zoekt. Stap aan boord van deze luxueuze RIB en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, de BRIG Eagle 4 staat garant voor een onvergetelijke tijd op het water. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw volgende avontuur beginnen.

Lengte in cm: 400
Maximum laad gewicht kg: 780
Breedte cm: 195
Minimum motorvermogen pk: 25
Hoogte cm: 125
Aanbevolen motorvermogen pk: 40
Tube diameter cm: 46
Maximum motorvermogen pk: 60
Aantal luchtkamers: 3
Ontwerp Categorie: C
Aantal personen: 5
Brandstoftank capaciteit ltr: 43
Gewicht boot leeg kg: 250
BBM staart lengte inch: 20

Standaarduitrusting Eagle 4:
- Gelcoat kleur Off White
- Diep V-hul /Heytex PVC tube / Stootrand
- Polyester tube ends met antislip opstap
- Antislip dek - Stuurconsole
- Dubbele bestuurder zitbank
- Mechanische besturingssysteem met stuurwiel
- Polyester boegopstap met navigatieverlichting
- Romp ventilatiesysteem - Bergruimte voor / achter
- Veiligheidshandgrepen - Ingebouwde hijsogen (4 stuks)
- Verwijderbaar boegkussen
- Sleepoog voor
- Silvertex kussenbekleding
- Kikker voor (2 stuks)
- Kikker achter (2 stuks)
- Dubbele zelflozers
- Ingebouwde 43 liter brandstoftank
- Tankzender
- Automatische bilgepomp
- Accubak/ hoofdschakelaar
- 4 gezekerde schakelaars
- Verwijderbaar rondschijnend wit toplicht
- Led navigatieverlichting
- Roeiriemen (2 stuks), instructieboekje
- Voetpomp

Optionele uitrusting Eagle 4:
Skimast E4 (max. 1 persoon)
- Boeg zonnedek incl. kussens
- Afdekzeil E4 (grijs of zwart)
- Afdekzeil stuurconsole E4 en zitbank (grijs of zwart)
- Set hijsbanden E4
- Brandstof niveaumeter (wit)
- HP Manometer + adaptor
- Waterproof dashboardkastje met 12V aansluiting en USB
- Overdruk ventiel per stuk (max. 3 stuks)
- Meerprijs PVC tube Red, Navy- Blue, Black of Dark-Grey (1400 gr/m2)
- Meerprijs HYPALON tube Cream White, Neptune Grey, Military Grey, Black, Etna Red, Ocean Bleu (1300gr/m2)
- Meerprijs HYPALON tube in Black of Military Grey Impression Look (1500 gr/m2)
- Upgrade andere kleur Gelcoat: Zwart,Rood,Grijs,Lichtgrijs of een combinatie van de kleuren (andere RAL kleuren op aanvraag)
- Seadek comfortabele antislip dekbekleding in zwart, grijs, teak of zwart/zwart
- RVS onderdelen zwart gepoedercoat

Kleuren Eagle 4:
Heytex PVC - Licht grijs, Wit, Rood, Zwart, Donker Grijs en Navy Blue Orca Hypalon - Off Wihite, Artic Grey, Cream White, Neptune Grey, Military Grey, Black,Etna Red, Ocean Blue, Black Impression look, Military Grey Impression look, Black- and Neptune Grey Carbon Gelcoat - Off White, Zwart, Rood, Licht- of Donker grijs (andere kleuren op aanvraag) Silvertex Bekleding - Black, Ice, Beige, Shiitake, Plata, Titanium, Wine, Orange, Sapphire, Mocca, Luggage

Toon meer

Bekijk de Brig Eagle 4

Specificaties Brig Eagle 4