Grand GL580 Golden Line

Grand logo

Ontdek de Grand GL580 Golden Line

Prijs op aanvraag

Als onderdeel van ons voortdurende productontwikkelingsprogramma zijn we verheugd de introductie van onze nieuwe Golden Line G580 aan te kondigen. Dit nieuwe model past perfect tussen twee van onze bestsellers - de G500 en G650.

Met zijn eigentijdse ontwerp en onderscheidende kenmerken biedt de G580 een geüpdatete romp- en buisgeometrie gebaseerd op een synthese van modern design en ergonomie. De dynamische vormgeving met vloeiende lijnen zorgt voor een opvallende uitstraling, terwijl er ook voldoende opbergruimte is. De optimale gewichtsverdeling, met de stuurconsole en dubbele piloot-/passagiersstoelen centraal in de cockpit geplaatst, zorgt voor een uitstekende balans en wendbaarheid.

De G580 heeft uitstekende resultaten laten zien tijdens testvaarten op het gebied van zeewaardigheid, laadvermogen en andere belangrijke parameters, waaronder het voorgestelde assortiment buitenboordmotoren. Dit is bereikt door ons beproefde High Step Hull-ontwerp te combineren met een hoge deadrise, spectaculaire contouren en aandacht voor detail.

Net als alle modellen in de serie is de G580 uitgerust met een uitgebreide lijst van standaarduitrusting en een breed scala aan opties en accessoires. Samen met nieuwe bekledingscombinaties zorgt dit voor een uitstekende aantrekkingskracht op klanten en creëert het een unieke identiteit.

Technische specificaties GRAND G580:

  • Lengte: 5,85 meter
  • Breedte: 2,45 meter
  • Tubediameter: 0,50 meter (max)
  • Gewicht: 535 kg
  • Aantal personen: 12
  • Maximaal vermogen: 150 PK
  • Certificaat: C
  • Tube: PVC of Hypalon

Witsen Marine is trots om exclusieve dealer van GRAND Boats te zijn. Onze GRAND RIBS zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Ontdek vandaag nog de opmerkelijke kenmerken en uitstekende prestaties van de GRAND Golden Line G580 bij Witsen Marine, uw vertrouwde partner voor hoogwaardige boten.

Toon meer

Bekijk de Grand GL580 Golden Line

Specificaties Grand GL580 Golden Line

Algemeen

Lengte
5.85 m
Breedte
2.45 m
Diepgang
0.50 m
Ontwerper
Grand Boats
Werf
Grand Boats
CE
C
CE max gewicht
240 kg
CE max motor
150 pk
Rompvorm
V-bodem
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Download brochure