Grand GL420 Golden Line

Grand logo

Ontdek de Grand GL420 Golden Line

Prijs op aanvraag

Witsen Marine, uw exclusieve dealer van GRAND Boats, introduceert met trots de nieuwe Golden Line G420. Deze veelzijdige boot is zowel geschikt als luxe tender als voor het gezinsvaren.

Met zijn heldere, dynamische uitstraling en aerodynamische lijnen volgt het ontwerp de beproefde moderne filosofie van GRAND. De G420 presteert uitstekend dankzij het bewezen High Step Hull-ontwerp, dat zorgt voor wendbaarheid, stabiliteit en indrukwekkende snelheid.

Veiligheidsbeugels zijn standaard gemonteerd aan beide zijden van de ergonomisch ontworpen pilot-/passagiersstoelen en stuurconsole. Optioneel zijn roestvrijstalen boegrails beschikbaar.

De G420 is uitgerust met een uitgebreide lijst van standaarduitrusting en een breed scala aan accessoires, waaronder een ingebouwde brandstoftank van 55 liter die de reikwijdte van de boot vergroot en bijdraagt aan zijn unieke uitstraling. Ondanks zijn kortere lengte biedt de boot dezelfde passagierscapaciteit (6 personen) als het grotere G480-model.

Het comfort en de veiligheid van de boot kunnen verder worden verbeterd door optioneel te kiezen voor SeaDek-antislipvloeren voor een betere grip. Met een breed scala aan kleuropties voor de gelcoat, tubes en bekleding kunt u de boot een persoonlijk tintje geven.

De G420 is voorzien van een boegplateau met twee bolders en een ingebouwde zitting met opbergruimte. Het ergonomisch ontworpen stuurconsole biedt comfort en functionaliteit, met ruimte voor een kaartplotter, audio-entertainmentsysteem en instrumentenpaneel.

Met voldoende opbergruimte, een comfortabele dubbele zitplaats achterin en een ruim achterdek met opbergcompartiment, biedt de G420 alles wat u nodig heeft voor uw avonturen op het water. Een optionele waterskitrekstang is ook beschikbaar voor degenen die willen genieten van waterskiën of wakeboarden.

Met de GOLDEN LINE G420 kunt u genieten van een moderne, ruime en functionele RIB-boot, gebouwd met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kwaliteit van de GRAND Golden Line G420 bij Witsen Marine, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige boten.

Toon meer

Bekijk de Grand GL420 Golden Line

Specificaties Grand GL420 Golden Line

Algemeen

Lengte
4.20 m
Breedte
2.00 m
Diepgang
0.50 m
Ontwerper
Grand Boats
Werf
Grand Boats
CE
C
CE max gewicht
120 kg
CE max motor
60 pk
Rompvorm
V-bodem
Kleurstelling nader te bepalen
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Download brochure