Grand G340EF Golden Line

Grand logo

Ontdek de Grand G340EF Golden Line

Prijs op aanvraag

Welkom in het tijdperk van luxe met onze GOLDEN LINE Tenders. Deze RIB's hebben vanaf het begin een nieuwe standaard gezet op het gebied van design. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit, comfort en elegantie zijn deze modellen uitgegroeid tot prestigieuze en exclusieve tenders voor eigenaren van luxe jachten.

Elk model is voorzien van een uniek waterspray-beschermingssysteem dat ervoor zorgt dat u altijd droog blijft tijdens het varen, zonder dat er water vanaf de achtersteven binnenkomt.

Op dit moment bieden wij twee modellen aan: de G340 (330 cm of 10'10") en de G380 (360 cm of 11'10"), beide met glasvezeltrapuiteinden. Ze zijn volledig uitgerust met een groot boegplateau met navigatieverlichting, een inklapbare kikker en een zachte rugleuning, een console met een laag profiel en een handrail, en twee handrails aan de achterzijde.

Maar misschien wel het belangrijkste kenmerk is hun ongeëvenaard lage gewicht, waardoor ze gemakkelijk passen in de meeste davitsystemen. De G340EF weegt slechts 129 kg (284 lbs.), en met een 20 pk buitenboordmotor komt het totaalgewicht rond de 204 kg (450 lbs.).

GOLDEN LINE Tenders zijn verkrijgbaar met tubes van PVC of Hypalon, naar uw voorkeur.

Technische specificaties Grand 340:

  • Lengte: 3,30 meter
  • Breedte: 1,76 meter
  • Tubediameter: maximaal 0,43 meter
  • Gewicht: 129 kg
  • Aantal personen: 4
  • Maximaal vermogen: 30 PK
  • Tube: PVC of Hypalon

Ontdek de mogelijkheden bij Witsen Marine, uw officiële Grand-dealer. Wij staan klaar om samen met u een fantastische boot samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ultieme luxe en prestaties van onze GOLDEN LINE Tenders.

Toon meer

Bekijk de Grand G340EF Golden Line

Specificaties Grand G340EF Golden Line

Algemeen

Lengte
3.30 m
Breedte
1.76 m
Diepgang
0.50 m
Ontwerper
Grand Boats
Werf
Grand Boats
CE
C
CE max gewicht
70 kg
CE max motor
30 pk
Rompvorm
V-bodem
Download brochure