Grand G340N Golden Line

Grand logo

Ontdek de Grand G340N Golden Line

Prijs op aanvraag

Ontdek de nieuwe G340N: een verbeterd ontwerp en geavanceerde functies maken deze versie onderscheidend ten opzichte van het vorige model. Met behoud van de klassieke stijl en uitmuntend vakmanschap van de G340, zijn er geweldige nieuwe kenmerken aan onze veelzijdige tender toegevoegd. Tegelijkertijd blijft de G340N superlicht van gewicht en nu nog ruimer, veiliger en moderner. De perfecte luxe tender.

Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen de nieuwe G340N en het klassieke G340-model? De belangrijkste voordelen van de nieuwe G340 zijn als volgt:

 1. Een ruimere cockpit: Geniet van extra ruimte aan boord van de G340N. De cockpit is nu nog comfortabeler en biedt meer bewegingsvrijheid.
 2. Een verbeterde ergonomische stuurconsole: De stuurconsole van de G340N is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak. Het dashboard biedt ruimte voor een GPS-systeem tot wel 7 inch. Daarnaast kan de console dubbel of enkel gemonteerd worden. Bovendien is deze uitgerust met een windscherm en bekerhouder.
 3. Een groot boegplateau met ingebouwde navigatieverlichting: Het G340N-model is voorzien van een royaal boegplateau met geïntegreerde navigatieverlichting. Hiermee combineert het functionaliteit met stijl.
 4. Een volwaardige skimast: Een uniek kenmerk van de G340N is de aanwezigheid van een volwaardige skimast, iets wat zelden gezien wordt bij RIB's van deze grootte. Hiermee kunt u volop genieten van watersportactiviteiten.
 5. Voldoende opbergruimte: De G340N biedt ruime opbergmogelijkheden in alle compartimenten om persoonlijke spullen veilig op te bergen.

Technische specificaties Grand 340:

 • Lengte: 3,30 meter
 • Breedte: 1,75 meter
 • Tubediameter: maximaal 0,32 / 0,45 meter
 • Gewicht: 142 kg
 • Aantal personen: 4
 • Maximaal vermogen: 40 PK

Ontdek de mogelijkheden bij Witsen Marine, uw officiële Grand-dealer. Wij staan klaar om samen met u een fantastische boot samen te stellen die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ultieme luxe en prestaties van de nieuwe G340N.

Toon meer

Bekijk de Grand G340N Golden Line

Specificaties Grand G340N Golden Line

Algemeen

Lengte
3.30 m
Breedte
1.75 m
Diepgang
0.50 m
Ontwerper
Grand Boats
Werf
Grand Boats
CE
C
CE max motor
40 pk
Rompvorm
V-bodem
Download brochure