Grand Silver Line S470

Grand logo

Ontdek de Grand Silver Line S470

Prijs op aanvraag

Ontdek de nieuwe Grand S470N, het nieuwste model dat onze populaire S470-bestseller vervangt. Met behoud van de originele Silver Line-filosofie van een praktisch, ruim en lichtgewicht concept met een elegant design, introduceert dit nieuwe model het unieke GRAND DART-huilsysteem met essentiële kenmerken:

  • Een hogere kiellijn met een diepere "V" voor een zachtere rit;
  • Extra ruimte aan het voorste gedeelte van de cockpit;
  • Verminderde waterspray voor een drogere rit bij hoge snelheden.

Daarnaast hebben we een nieuwe generatie stuurconsole toegevoegd, voorzien van een dubbele stoel voor een comfortabelere rit, samen met extra opbergruimte.

De S470N is verkrijgbaar in drie versies:

  • De BASIS-versie (S470N) - een boot met een kale cockpit, geschikt voor aanpassingen naar wens;
  • De SPORT-versie (S470NS) - een boot met (CS-03) SPORT-console, dubbele jockey-stoel en stuursysteem;
  • De DELUXE-versie (S470NL) - een boot met een nieuwe (CL-14) stuurconsole inclusief voorruit, handrail en voorstoel, plus een stijlvolle nieuwe (SD-10) dubbele stoel.

De Grand S470 RIB is een veelzijdige boot die zowel met HYPALON als PVC tubes kan worden uitgevoerd. Of u nu op zoek bent naar de duurzaamheid van HYPALON of de betaalbaarheid van PVC, bij Witsen Marine, uw officiële dealer van Grand, bieden wij u de keuze tussen deze twee materialen voor de drijflichamen. Ontdek de mogelijkheden van de Grand S470N en kies de perfecte combinatie voor uw behoeften en voorkeuren.

Witsen Marine is trots om u te informeren dat wij een officiële dealer zijn van Grand. Als erkende dealer bieden wij u toegang tot deze innovatieve en hoogwaardige boten. Bezoek onze showroom en ontdek de Grand S470N met zijn opmerkelijke eigenschappen en elegante ontwerp. Of u nu op zoek bent naar een aanpasbare basisversie, een sportieve variant of een luxe uitvoering, wij hebben de juiste keuze voor u.

Ontdek de Grand S470N bij Witsen Marine en ervaar het beste op het gebied van praktisch, ruimtelijk en lichtgewicht varen met een vleugje elegantie.

Toon meer

Bekijk de Grand Silver Line S470

Specificaties Grand Silver Line S470

Algemeen

Lengte
4.70 m
Breedte
2.05 m
Diepgang
0.60 m
Ontwerper
Grand Boats
Werf
Grand Boats
CE max motor
70 pk
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
1
Max. 70 PK
Start type
Elektrisch
Download brochure