skip to Main Content

Yamaha Electric Drive motoren

De Yamaha Electric Drive modellen zijn elektrische motoren en maken geen gebruik van fossiele brandstoffen. Ze worden wereldwijd gezien als veilige, moderne en schone motoren.  De motoren zijn uiterst geschikt voor het aandrijven van kleine boten. Door diverse innovatieve technologieën, als digital maximizer, bespaart de motor veel energie en kunt u bijvoorbeeld een volle dag vissen. Naast een milieuvriendelijke keuze zijn de Electric Drive modellen ook een zeer duurzame keuze. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. De elektrische modellen zijn er zowel in zoetwater als zout water varianten verkrijgbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment Yamaha Electric Drive of neem contact op met een van onze adviseurs.

Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 1
Yamaha MX18

Het MX-model van Yamaha is een duurzame en oerbetrouwbare, op de spiegel gemonteerde Electric Drive.…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 2
Yamaha MS20

Wij kennen zout water, het is ons leven, en de MS20 is specifiek gebouwd voor…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 3
Yamaha M12

Deze compacte 12 Volt modellen zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk en geluidsarm. Ze zijn voorzien van een…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 4
Yamaha M18

Deze compacte 12 Volt modellen zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk en geluidsarm. Ze zijn voorzien van een…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 5
Yamaha M20

Deze compacte 12 Volt modellen zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk en geluidsarm. Ze zijn voorzien van een…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor
Yamaha M26

Een Yamaha Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan…

Meer informatie
Yamaha Electric Drive buitenboordmotor 6
Yamaha M32

De M32 zit vol functies die uw boot precies daar brengen waar u deze nodig…

Meer informatie

Milieubewuste keuze

Een elektrische motor kopen is een milieubewuste keuze. Een elektrische motor produceert geen schadelijk uitstoot tijdens het varen. Geen schadelijke stoffen die vrij komen in het water of in de lucht. Daarnaast produceert de motor ook geen stank. De accu kunt u opladen met behulp van groene stroom waardoor u uw ecologische voetafdruk nog verder verkleind.

Fluister stil

Het vaarcomfort van elektrische motoren is ongeëvenaard stil. U vaart geruisloos door natuurgebieden en andere omgevingen. Het varen met een elektrische motor is zeer rustgevend en uiterst geschikt voor fanatieke vissers. Daarnaast betekent elektrisch varen dat u vrijwel geen trillingen ervaart. Zodoende kunt u in alle rust varen zonder de vissen te storen.

Makkelijk vervoerbaar

De Electric Drive modellen zijn compacte buitenboordmotoren. Door het lage gewicht kunt u de motor gemakkelijk omhoog trekken om deze vervolgens uit het water te halen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te dragen en uitermate geschikt om in kleine ruimtes op te bergen.

Zout water modellen

Naast de Electric Drive modellen voor zoetwater heeft Yamaha ook een Electric Drive model voor zout water ontwikkeld. De MS20 is voorzien van de laatste technologieën en heeft een geavanceerde corrosiebescherming. Hierdoor kan de MS20 zelfs onder de zwaarste zoutwateromstandigheden uiterst goed presteren.

Back To Top