Witsen Marine verheugd om Iron Boats dealership toe te voegen en onthult aanwezigheid op Hiswa te Water

Alkmaar, 29 augustus 2023 – Witsen Marine, een toonaangevende naam in de watersportwereld, is verheugd om aan te kondigen dat ze nu officieel dealer zijn geworden van Iron Boats, een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige boten. Deze nieuwe samenwerking komt slechts een maand na de bekendmaking van hun dealerschap met Fiart. Met deze grote merken blijft Witsen Marine uitbreiden en haar klanten een brede selectie van premium boten aanbieden.
Het recent verkregen dealerschap van Iron Boats voegt een opwindende dimensie toe aan het reeds diverse productaanbod van Witsen Marine. De Iron Boats range omvat modellen zoals de 647, 707, 767, 827 en 827 Coupe, die stuk voor stuk uitblinken in design, prestaties en duurzaamheid. Wat deze boten extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende buitenboordmotoren, waaronder het bekende merk Yamaha, evenals diverse andere merken, afhankelijk van de voorkeuren van de klant.
Het hoogtepunt van deze nieuwe samenwerking zal plaatsvinden op de aankomende Hiswa te Water. Witsen Marine is verheugd om aan te kondigen dat ze te vinden zijn op standnummer J24, waar het publiek voor het eerst de gelegenheid krijgt om de allereerste Iron Boat bij de stand van Witsen Marine te bewonderen. Tevens is hier de introductie van de eerder benoemde Fiart-range.
“We zijn verheugd om ons partnerschap met Iron Boats aan te kondigen en ons assortiment verder uit te breiden met deze prachtige boten,” zei Koen van der Eng, van Witsen Marine. “De combinatie van de uitmuntende boten van Iron Boats en de mogelijkheid om te kiezen uit diverse buitenboordmotoren, stelt klanten in staat om een boot te configureren die perfect aansluit bij hun wensen. We nodigen iedereen uit om ons te vergezellen op de Hiswa te Water, waar we vol trots de eerste Iron Boat zullen presenteren.”
Klanten en geïnteresseerden die meer willen weten over Iron Boats en het volledige assortiment dat Witsen Marine te bieden heeft, worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de showroom in Alkmaar. Hier kunnen ze niet alleen de boten van dichtbij bekijken, maar ook deskundig advies krijgen van het ervaren team van Witsen Marine.