skip to Main Content

Een geweldige manier om plezier te hebben op het water

Waarom ga je niet het water op met een YAM STi, waar je met meer comfort plezier op het water ervaart? Dit is vooral te danken aan de dubbelwandige opblaasbare bodem, die extra stijf en zeer comfortabel aan de voeten is. Toch zijn de STi-modellen, zoals elk YAM-model, supereenvoudig om op te blazen, te dragen, te gebruiken en op te bergen.

Topprestaties zijn verzekerd, zelfs met de kleinste Yamaha-buitenboordmotor, en de bediening is opmerkelijk, met uitstekende controle en stabiliteit door de speciale opblaasbare kiel en het ontwerp van de V-romp (alleen voor de 310STi-V).

Sterke D-ringen en reddingslijnen zijn voorzien, evenals een veilige, geïntegreerde tankhouder. De spiegel met pvc-coating is versterkt met een speciaal ondersteuningsgedeelte voor een Yamaha-buitenboordmotor. Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Technische specificaties

Totale lengte 3,10 mt
Breedte 1,56 mt
Max. aantal personen 3 + 1 (volwassenen + kind)
Max. motorvermogen 7,4 kW / 10 pk
Aantal luchtkamers 3 + 2 (bodem)
Afmetingen (opgevouwen) 113 x 65 x 35 cm
Bodemmateriaal / -type V-opblaasbaar
Rompgewicht (excl. buitenboordmotor) 31,46 kg
Max. laadcapaciteit 620 kg
Max. tube diameter 43,5 cm

Overzicht

  • Zeer licht en gemakkelijk te dragen
  • Dubbelwandige opblaasbare bodem biedt uitstekend comfort
  • Opblaasbare kiel voor nauwkeurige besturing
  • V-bodem voor een nog betere controle op de 310STi
  • Geschikt voor gezinnen met drie of vier personen
  • Zeer stabiel vaargedrag, zelfs in ruw water
  • Enorm stevige en robuuste constructie

Comfortabele opblaasbare bodem

Het hart van elk STi-model wordt gevormd door onze unieke en zeer slimme opblaasbare bodem en kiel. Een complex web van kruissteken in de luchtkamer voorkomt vervorming en houdt het oppervlak stijf, en belooft je de meest comfortabele, soepele en stabiele tocht van een opblaasboot die je ooit hebt geprobeerd.

Yamaha YAM 310STi-V

Spring in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaars die rondvaren in de Europese (jacht)havens en binnenwateren. Vermaard om hun eenvoudige, stijlvolle ontwerp, het gebruiksgemak en de verfrissende prijs-kwaliteitsverhouding. YAM opblaasboten brengen plezier op het water binnen het bereik van een grote groep mensen.

Back To Top