skip to Main Content

Vanclaes trailers

Vanclaes is een Nederlandse ontwikkelaar en producent van boottrailers. Alle trailers worden geproduceerd in Alphen aan den Rijn. Vanclaes kent een zeer breed assortiment boottrailers met unieke technische en functionele kenmerken. Daarnaast onderscheid deze boottrailer producent zich door het gebruik van roestvast staal. Voeg je alle skills en elementen van vanclaes samen, dan krijg je een kwalitatief hoogwaardige boottrailer voor een betaalbare prijs!

Rib trailers

De Vanclaes Rib boottrailers zijn geschikt voor Rib’s en Rubberboten met een V-bodem. Deze serie bestaat uit zowel geremde als ongeremde trailers, met Gyro of zonder Gyro en heeft u keuze uit 1, 2 of 3 assen.

Excelleron trailers

De Vanclaes Excelleron boottrailers zijn geschikt voor motorboten, consoleboten en speedboten met een V-bodem. Deze serie bestaat uit zowel geremde als ongeremde trailers, met Gyro of zonder Gyro en heeft u keuze uit 1, 2 of 3 assen.

Inflate trailers

De Vanclaes Inflate boottrailers zijn geschikt voor Rubberboten. Deze serie bestaat enkel alleen uit ongeremde trailers met 1 as.

Navis trailers

De Vanclaes Navis boottrailers zijn geschikt voor Sloepen en Tenders. Deze serie bestaat geremde en ongeremde trailers met 1 of 2 assen.

Een lange levensduur van de trailer

Door het gebruik van roestvast staal (RVS) in haar boottrailers gaan deze jarenlang mee. RVS biedt een optimale bescherming tegen corrosie en roest. Een tweede voordeel van dit materiaal is dat het een veel lichter materiaal is dan bijvoorbeeld verzinkt staal. Deze gewichtsbesparing in het gewicht van de trailer kan als extra laadvermogen van uw boot gebruikt worden. 

Een breed assortiment trailers

Vanclaes produceert trailers voor elk soort boot. Van grote RIB boten tot kleine rubberboten. Middels het toepassen van diverse innovaties zijn de Vanclaes trailers zeer praktisch in gebruik. Het GYRO Roller Systeem is hier een mooi voorbeeld van. Middels dit systeem hoeven de rollers niet meer individueel afgesteld te worden op de romp van de boot. dit gebeurd automatisch. Kortom, Vanclaes heeft voor elke boot een geschikte trailer!

Back To Top